25-åring ble overkjørt av Aeroflot-fly som tok av fra Moskva – døde

Et Aeroflot-fly av typen Boeing 737 tok av som normalt fra Sjeremetjevo-flyplassen i Moskva tirsdag kveld. Flyet skulle til Athen, men etter avgang meldte pilotene fra til tårnet at de trolig hadde truffet noe under avgangen.

Noe feil

A man was killed by Aeroflot Boeing 737 during taxi at Moscow Sheremetyevo Airport, police inspected the plane once it landed in Athens and found “holes” in the fuselage https://t.co/KYWglQ4Pup

— AIRLIVE (@airlivenet) 21. november 2018

Pilotene valgte imidlertid å fortsette turen da de ikke fikk noen indikasjoner på instrumentene om at noe var feil på flyet.

Rullebanen ble selvsagt undersøkt etter hendelsen, og der ble det funnet klær og kroppsdeler fra en mann, som regelrett hadde blitt overkjørt av flyet, skriver blant annet Sky News.

Armensk borger

Ifølge russiske medier er mannen identifisert som en 25 år gammel armener som var utvist fra Spania og befant seg i Moskva i forbindelse med en mellomlanding.

Det er ikke kommet noen forklaring på hvordan mannen kom seg ut på rullebanen.

282 lettkledde passasjerer skulle til Shanghai - fikk tre døgn i 12 kuldegrader i Sibir

Flyet ble nøye undersøkt da det landet i Athen, og det ble funnet spor etter et sammenstøt, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax.

Share Button

Legg igjen en kommentar