5 ting du aldri bør legge ut på facebook

Facebook har blitt Googles sosiale nettverk. Hvis du ikke oppdaterer statusen din akkurat nå, er sjansen stor for at du laster opp bilder eller ta noen slags merkelig quiz.

Vi legger tonnevis av intime detaljer om våre liv som vi normalt ikke ville dele med noen. Vi tror at så lenge vi sørge for at våre personverninnstillingene er riktig at vi er trygge og tettsittende innenfor vår sirkel av venner.Hotellets problem er at vi vet aldri hvem som virkelig ser på vår informasjon. Vår venn konto kan ha blitt hacket når de installert noen rogue program, eller deres skumle onkel kanskje bruker kontoen sin fordi de glemte å logge ut. For å få til sikkerheten til deg og familien din, det er litt informasjon som du aldri bør legge ut på Facebook. Her er fem ting du bør vurdere å fjerne eller ikke legge ut på Facebook og / eller andre sosiale networks.

1. Du eller din families Full Birth DatesWe alle elsker å få «happy bursdager» fra våre venner på vår Facebook-vegg. Det gjør oss til å føle all varme inne vite at folk husket og brydde seg nok til å skrive oss en liten notis på vår spesielle dagen. Problemet er når du listen din bursdag du leverer identitetstyver med en av de tre eller fire stykker av personlig informasjon som trengs for å stjele identiteten din. Det er best å ikke liste datoen i det hele tatt, men hvis du må, i det minste la ut året. Dine virkelige venner bør vite dette info anyway.

2. Ditt forhold StatusWhether du er i et forhold eller ikke, kan det være best å ikke gjøre det offentlig kjent. Stalkers ville elske å vite at du bare ble nylig singel. Hvis du endrer status til «single» det gir dem grønt lys de var ute etter å gjenoppta stalking nå som du er tilbake på markedet. Det lar også dem vite at du kan være hjemme alene siden den betydelige andre er ikke lenger rundt. Det beste alternativet er å bare la dette stå tomt på din profile.

3. Current Location There er mange mennesker som elsker plasseringen tagging funksjonen på Facebook som tillater dem å la folk få vite hvor de er 24/7. Problemet er at du nettopp har fortalt alle at du er på ferie (og ikke i huset ditt). Hvis du legger til hvor lang turen er da tyver vet nøyaktig hvor mye tid de har til å rane deg. Mitt råd er ikke å fastslå posisjonen din i det hele tatt. Du kan alltid laste opp dine feriebilder når du kommer hjem eller tekst dine venner for å la dem vite hvor sjalu de bør være at du nipper til en paraply drink mens de arbeider borte på work.

4. Det faktum at du er hjemme AloneIt er ekstremt viktig at foreldrene sørge for at deres barn aldri satt det faktum at de er hjemme alene i sin status. Igjen, vil du ikke gå inn i et rom med fremmede, og si at du kommer til å være helt alene på huset ditt, så ikke gjør det på Facebook either.we tror kanskje at bare våre venner har tilgang til vår status, men vi virkelig har ingen anelse om hvem som leser det. Din venn kan ha hatt sin konto hacket eller noen kunne være å lese over skulderen på biblioteket. Den beste tommelfingerregel er å ikke sette noe i din profil eller status som du ikke ønsker en fremmed å vite. Du kan ha den strengeste personverninnstillingene mulig, men hvis din venns konto blir kompromittert enn disse innstillingene gå ut window.

5. Bilder av barna dine tagget med sine NamesWe elsker våre barn. Vi ville gjøre noe for å holde dem trygge, men de fleste folk legge hundrevis av merkede bilder og videoer av barna sine til Facebook uten engang å gi det en ny tanke. Vi selv gå så langt som å erstatte våre profilbilder med at av vår children.Probably 9 av 10 foreldre postet barnets fulle navn, og eksakt dato og klokkeslett for fødsel mens de fortsatt var på sykehuset etter fødselen. Vi legge ut bilder av barna våre og merke dem og deres venner, søsken og andre slektninger. Denne typen informasjon kan brukes av rovdyr for å lokke barnet ditt. De kunne bruke barnets navn og navnene på sine slektninger og venner til å bygge tillit og overbevise dem om at de er egentlig ikke en fremmed fordi de vet detaljert informasjon som gjør det mulig for dem å bygge en rapport med child.If du må legge ut bilder av din barn så bør du i det minste fjerne personlig identifiserende informasjon som deres fulle navn og fødselsdatoer. Untag dem i bilder. Dine virkelige venner vet navnene deres allikevel.Jeg ville være en hykler hvis jeg sa at jeg har fjernet alle merkede bilder av barna mine på facebook. Det er en krevende oppgave gitt mengden av bilder som vi tar som stolte foreldre, men jeg har begynt på det og jeg skal gjøre litt hver dag før det er finished.Lastly, tenke to ganger før du tagge bilder av barn av venner og slektninger. De kanskje ikke ønsker tagging barna sine av de grunner som er nevnt ovenfor. Du kan sende dem en link til bildene, og de kan merke seg i stedet for sine barn hvis de vil.

Share Button

Legg igjen en kommentar