Bare de yngste barna ble spart i massakren: – Det er tydelig at de visste hva de gjorde

Det er snart to og et halvt år siden åtte medlemmer av Rhoden-familien ble funnet skutt og drept i sin hjem i Ohio, og siden den gang har politiet vært tilbakeholdne med informasjon om hvem som kan stå bak.

I juni sa statsadvokaten at det var mye de visste, men ikke kunne gå ut med. Myndighetene har også kjempet en lang kamp for å holde obduksjonsrapporten hemmelig, men i forrige uke fikk omsider offentligheten innsyn i detaljene.

Det er dyster lesning.

Skutt i hodet

Ifølge de nylig offentliggjorte dokumentene ble alle de åtte, Hannah Gilley (20), Christopher Rhoden Senior (40), Christopher Rhoden Junior (16), Clarence «Frankie» Rhoden (20), Dana Rhoden (37), Gary Rhoden (38), Hanna Rhoden (19) og Kenneth Rhoden (44), skutt i hodet. Det skriver USA Today.

Med unntak av Kenneth Rhoden ble alle skutt flere ganger i hodet, og flere av ofrene ble også skutt i øyet.

Bare de yngste, et fire dager gammelt spedbarn, samt to barn på henholdsvis seks måneder og tre år, ble spart.

Nettopp måten drapene ble gjennomført på har ført til at lokalbefolkningen spekulerer i om et narkotikakartell kan stå bak drapet. Det ble også funnet marijuanaplantasjer på tre av åstedene.

Åtte familiemedlemmer henrettet i sine hjem, men morderen sparte barna

Mistenker bestillingsdrap

Professor Jennifer Murray ved Universitetet i Indiana er ekspert på denne typen masseskytinger. Hun har ikke inntrykk av at det er et kartell som står, men tror også at gjerningspersonene er profesjonelle drapsmenn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er tydelig at gjerningspersonene visste godt hva de gjorde. Drap er vanligvis ikke gjennomført så ryddig. I de fleste tilfeller kan man med en gang se hvem som har gjort det, sier hun til Fox News.

Politiet har fremdeles ingen mistenkte i saken, men en annen familie fra det samme området var lenge i etterforskernes søkelys. Til slutt ble mistankene fra de andre i lokalsamfunnet så sterke at familien så seg nødt til å flytte til Alaska.

Murray vil ikke legge noen ekstra mistanke på Wagner-familien, men peker på at også de fraværende arrestasjonene kan tyde på at dette var et bestillingsdrap.

– Det har gått mer enn to år uten så mye som en siktelse, så den eller de som står bak dette har gjort en god jobb. Jeg tror ikke folk flest besitter den formen for kompetanse. Det er meget mulig at noen har blitt betalt.

– Ingen har sett noe som dette

Totalt har myndighetene mottatt mer enn 1000 tips i saken, og har gjennomført avhør av mer enn 500 personer, men det er fortsatt lite som tyder på en oppklaring i overskuelig framtid.

Statsadvokat Rob Junk har vært sparsommelig med uttalelsene om det som er den største drapsetterforskningen i Ohios historie, men i forrige uke kom han ifølge USA Today med en kort kommentar.

– Ingen har sett noe som dette før.

Massakrerte en hel familie, men politiet er hemmelighetsfulle: - Det er ting jeg kunne sagt
Share Button

Legg igjen en kommentar