Billigste bilforsikring

Hvor mye vil det koste å forsikre to ganske vanlig familiebil riktig i Norge?

Bosted i februar er noen til  1000 forskjell andre kloke like vilkår.

Bilen ganske normal

Da bedt forsikringsselskapene Gjensidige NOR DnB Tryg, Storebrand og Nemi Forsikring gi oss forlate forsikring i fem byer.

Og det viser seg thatthere er store forskjeller i priser mellom selskapene plager. I Oslo tildelt på et utvalg av ca 4000 millioner mellom den dyreste og billigste forsikring.

Det viktigste når forsikre bilen din er en to-kontakte flere selskaper. Mostcases vil kreve identifikasjon nummer to gi et tilbud, men det betyr ikke mye hvis du ikke har en tvilsom historie av selskapet fromother.

Lederen og ansatte offeret ser bra ut, februar andre provideh evenbetter forhold. Det er dumt å gå glipp av tusen lapper bare på grunn av en telefon eller to.

De viktigste forskjellene fra by til by

Sammenligningen viser også at våre priser varierer fra by til by, tre felles for alle selskapene.

Tabellen viser de enkelte selskapene har skapt et behov for en prøve. Hvis vi legger sammen og finne den gjennomsnittlige prisen på byer, vi stadig får følgende resultat:

Bergen: 7131

Stavanger: 7235

Kristiansand: 8441

Trondheim: 8894

Oslo: 10,412

Det er derfor Bergen by av to av tre Billigste Tre Archi bilforsikring, mer enn tusen billigere enn gjennomsnittet Kristiansand, og noen to tusen billigere enn Oslo.

Men det går whiche Stavanger som den billigste byen i konkrete eksempler.

Hvis du willhave 5494 per år for fulle-hull i denne byen. Den dyreste tilbudet kommer med Tryg, med 12.133.000 for den samme bilen i Oslo, og like bak ham med Gjensidige 12,110 millioner.

– Dyrt i Oslo

IFØLGE forsikringsselskapene themelves, er det flere grunner til at prisene er så forskjellige.

Hvis forklarer det slik: «de tre viktigste variablene i byene er trafikkvolumet og klima veikvalitet Generelt kan det sies at isen Oslo Blant de dyreste områdene, med mye trafikk og snørike vintre kommer Stavanger nytte av de nevnte byer .. due redusere trafikken og mild vinter. »

«Landsbygda ikke er knyttet til to store byer er de billigste områdene. De dyreste områdene i sentrum av store byer og omkringliggende områder. Begrunnelsen er mengden trafikk med en høyere frekvens av risikofaktorer», ifølge Gjensidige.

DnB NOR AS Oslo dyreste. «Oslo er den dyreste to forsikre bilen i tilfelle det er mye trafikk, og størst risiko for skade for å tro nå er området i Bergen tre fordelaktig med tanke på antall skader og erstatningsutvikling.»

Tryg sier at: «Den viktigste faktoren er frekvensen av prisforskjeller påstander kan variere mellom steder, men også i forhold til de to bilprodusenter og modell og alder av forsikringstakeren data kan variere mellom bedrifter oftest er … Den dyreste i urbane duer to trafikk og skadefrekvens og tilfeller av store kjøpesentre, parkeringsplasser og hus, samt hærverk «.

Storebrand forklarer: «Det er mange nyanser i bilforsikring, men prisene er basert på risikoen er størst i områder med høyere tetthet av biler, sånt som urbane områder er mer utsatt for tyveri og kollisjon bry og vi .. stole på observasjon og faktum skade over tid. Tilsvarwillhave å senke premiene i områder med mindre trafikk. »

«Vi startet relativt nylig når det kommer til to privat forsikring (juni 2009), og det ville ikke være begrenset statistisk grunnlag for vår pris Geographic. Våre priser er basert gjennomføres på applikatoren til andre selskaper i markedet og vi har meninger om risikoen.» Han sa Nemi.

Legg de samme garantier

Pris eksempler på selskaper basert på den enkelte offer bil. Husk at tilsynelatende dyrt virksomhet kan være mye billigere hvis du samler mer forsikring, etc., som hus, reise, båt eller hytte. Du må først skifte forsikring, kan det være lurt to make «stor rengjøring» av forsikring.

Du bør også sjekke om du har penger, gjennom arbeid, eller for organisasjoner som NAF gir en viss reduksjon i årlig bonus.

Sett deg selv i hva slags utstyr eller hva det april forhandlerpriser i årspremien lignende som auto, bilalarm, garasje eller aldersgrense for sjåfører. Ash forsikring konsulent spesifikt hva de gir deg penger for det.

Husk, det er ikke bare den årlige premien er viktig. Hvilket selskap tilbyr leiebil skader og andre tjenester?

Share Button

Legg igjen en kommentar