Billigste mobilabonnement

 

Så alt er mye enklere når operatørene kaller priser var konstant gjennom hele dagen, hele uken.


Den siste trenden er at du ikke bør tenke på ringer priser i det hele tatt, nå som nesten alle avgifter er inkludert i den månedlige forbruk sats, og ofte helt fri bruk av samtaler og SMS-meldinger.

 
Men jungelen operatøren har ikke blitt mindre, og mange fortsatt klør i hans hode, for operatøren egentlig billigere?

Hvordan vi kan komme tilbake til, ikke nødvendigvis det endelige for deg.

Dette er en kategori der det er størst forskjell i pris fra laveste til tredje laveste pris, med nesten doble pengene dine.

Telio og NextGenTel er to sider av samme selskap, med lignende produkter og priser, og derfor foreslått sammen i denne testen. Selv om deres produkter ikke inneholder alt forbruket og prisen på den månedlige prisen var litt høyere enn konkurrentene, er de fortsatt en av de billigste.

Mye celle Telipol for seier og representerte 400 minutter taletid, 400 SMS og 1050 MB data per måned til 159 kroner.

Dette er først og fremst bruk av data som gjør at abonnenter i denne kategorien ikke engang få en lavere månedspris. Én gigabyte per måned blir sett på som mye mindre aktører, men noen av de største. Starter fra denne klassen, spiller det ingen rolle hvor mye du snakke eller tekst, for nå, det er vanligvis inkludert bare dataene de betaler for.

199 kroner per måned er tilsynelatende standard for abonnementer gigabyte. Og bare her at vi ser de største operatørene begynner å bli konkurransedyktige priser.

 

Share Button

Legg igjen en kommentar