Boliglån uten egenkapital 2015

Nedgangen i verdien av boliglån og eiendomsprisene de siste månedene er et klart signal til å advare mot den mest fantastiske tydelig forverring av situasjonen i byggebransjen. Din kredittilsynsloven kommisjonen har gjort en anbefaling presenterer S. Det forutsetter en gradvis økning i minstekravet nedbetaling for kjøp av leiligheter. Det er opp til overgangen, kan du alltid til å tenke – men vi hørte fra eksperter og finansielle mellommenn.

Boliglån uten nedbetaling helt forsvunnet fra markedet i begynnelsen av 2014 årene. Dette skjedde på grunn av bestemmelsene i Anbefaling S ‘utstedt av kredittilsynsloven kommisjonen, som påla kreditt bankene skru skruer gjennom tøffere tilnærming til sikkerhet i banksystemet, samt låntakere, mot kredittrisiko.

Siden januar minimal egen innskuddsordning med et boliglån er minst 5 prosent. dens verdi. Verre, for planlegging kjøpe sine egne M, var for nær en måned, for boliglån vil bli enda vanskeligere. Vil være gitt tillatelse forutsatt at du har en enda høyere andel i finansieringen av kjøpet av din bolig – minst 10 prosent ..

– Avdrag betales av låntakere teoretisk gjøre boliglån vil bli tryggere. Den lavere beløp av lånet i forhold til verdien av de lovte eiendom og gunstige prisparametere gjøre avdrag vil være lavere og enklere å betale tilbake. I tillegg er samlingen av egen tilskuddsordning perioden som brukes for fremtidige låntakere, den vanlige månedlige betalingen av fremtidige avdrag. I praksis for mange mennesker allerede pięcioprocentowy egen tilskuddsordning var utenfor rekkevidde, og 10 eller 20 prosent av verdien av eiendommen er langt i overkant av mengden av økonomiske muligheter.

Share Button

Legg igjen en kommentar