Bonsai Tre – vedlikehold og 3 ting du ikke kjenner som

Bonsai vokst i huset (innendørs) krever regelmessig og oppmerksomme omsorg. Gi grunnleggende informasjon om bonsai omsorg hjemme. Hvordan dyrke bonsai hjem.

Kjøpt av vår bonsai forventer oss mye mer oppmerksomhet enn noen andre stueplanter dekorere hjemmene våre. Vi anbefaler deg hvordan å dyrke bonsai treet hjemme.

 

bonsai2Bonsai omsorg hjemme: et sted for bonsai

Sted for bonsai avhenger først og fremst kravene i plantearter, men det store flertallet av bonsai beste i vinduskarmen, der i noen timer en dag opererer veldig sterk, lett spredt sollys.
Bonsai omsorg hjemme: et egnet substrat og pot
Bonsai trær er vanligvis plantet i potter flate (unntatt for brusende former, plantet i høye potter). Dessverre er det lite flatt beholderbunn. Dette gjør bonsaitrær rotsystem er svært følsom for przesychanie. Av denne grunn, vokser potted bruker spesifikt substrat som er en blanding av leire, torv og grov sand. Bonsai potter er store hull i bunnen, der overflødig vann blir drenert.

 

 

bonsai tre1

Bonsai omsorg i hjemmet: vanning
Vanning er den viktigste omsorg behandling i voksende bonsai. Mange plantearter som dannes som et potted er svært følsomme for uttørking, fordi de fleste av dem er vannet daglig (unntatt hvileperioden). Vannes slik at underlaget i potten aldri helt tørket opp. Alltid helle det overskytende vann fra bunnen for å hindre utvikling av sykdommer av rotsystemet tanker. Bonsai fra sukkulenter (f.eks. Crassula) vannes sjeldnere.

 

 

 

tre-bonsaiBonsai omsorg hjemme: befruktning
Å vokse sunt bonsai treet, trenger vi å gi livets nødvendigheter til ham mikro- og makronæringsstoffer. Befruktet med vanning, ved hjelp av en vannløselige gjødsel. Best brukes til bonsai universell gjødsel eller gjødsel for spesielle arter av planter, men på mye lavere doser enn de som er angitt på etiketten.

 

Share Button

Legg igjen en kommentar