Bytte skjerm Iphone 6

Apples iPhone 6 og iPhone 6 Plus er positivt nydelige smartphones. De har lekker design og store, lyse, vakre viser. De nye iPhone-modeller for 2014 er også katastrofer som venter på å skje, takket være sine glatte aluminiumshusene som har en tendens til å gli ut av brukernes hender på det verst tenkelige ganger.

Vi har forsøkt å hjelpe iPhone eiere ved å anbefale noen fantastiske iPhone tilfeller som vil beskytte iPhone 6 og iPhone 6 Plus i stil, men noen mennesker bare ikke ønsker å lytte. Hvis du er en av dem, og du har nylig brutt skjermen ved å slippe telefonen, kan du være i stand til å spare en masse tid og penger ved å fikse det selv på bare fem minutter.

Smartphone verksteder har poppet opp over hele landet i løpet av de siste årene. Faktisk er det umulig å gå 50 meter i et kjøpesenter uten å passere minst en stand som selger smartphone saker og reparasjoner ødelagte iPhones.

For folk som ønsker å fikse sine telefoner så raskt som mulig, disse etablissementene gi en rask og enkelt alternativ. Hvis du ønsker å spare penger, men du kan kjøpe noen billig verktøy og gjøre jobben selv.

Smarttelefon komponent selger Etrade Forsyning har en steg-for-steg guide som inkluderer alle de verktøyene du trenger for å demontere din iPhone 6 eller iPhone 6 Plus og erstatte sprukket skjerm. Selvfølgelig vil du annullere garantien, men det fortsatt ikke kan være en dårlig idé hvis du er hendig og du kan kilde en billig erstatning skjerm.

Av notatet, vil Apple erstatte en sprukket iPhone 6 skjerm for 500 kroner eller en iPhone 6 Plus-skjerm for 800 kroner, men det vil ta litt tid å få jobben gjort. Hvis du har Applecare +, vil jobben koster bare 300NOK.

Share Button

Legg igjen en kommentar