Dette luksus hotellet forbyr mobiler og sosiale medier ved svømmebassenget

Ferie er gjerne tid for å poste bilder på sosiale medier. Strender, vakker natur, og svømmebasseng ved lekre hotell.

Kanskje vel og bra det, men planlegger du en tur til Ayana Resort og Spa på Bali, kan du glemme instagram-bilder av deg selv ved poolen, skriver Lonely Planet.

Tekno-fritt

Hotellet har bestemt at all bruk av teknologiske dippedutter som kameraer, telefoner, laptoper og nettbrett er forbudt ved svømmebassenget, og satt opp varselskilt om dette. Forbudet gjelder fra klokka ni om morgenen til fem på ettermiddagen.

Turistperla Bali strammer inn reglene for utenlandske turister

Filosofien bak kampanjen, som kalles «In The Moment», forklares slik:

– Vår intensjon er å bevare hvem vi er ved å verdsette medmenneskelig kontakt og tid med seg selv, sier en talsmann for hotellet til Lonely Planet.

Sjakk og sudoku

Derfor skal det ikke forekomme noen telefonsamtaler, meldinger eller posting på sosiale media for dem som velger å tilbringe dagen ved bassenget. Den skal være en teknologifri og rolig oase.

Hotellet har også satt opp oppbevaringsskap like ved bassenget slik at gjestene kan legge fra seg telefonene sine der. Til gjengjeld er det fritt fra for å spille sjakk, kort og sudoku, som hotellet mener er en god måte å holde seg underholdt på uten å være på nett.

Slik skal de redde sandstrendene på Gran Canaria
Share Button

Legg igjen en kommentar