Feriebyen tilbyr deg over 80 000 kroner i måneden for å skryte av stranda og sola her


KONTORET: Slik ser det ut på arbeidplassen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

10 000 amerikanske dollar i måneden er lønna den mexicanske feriebyen Cancun tilby den personen de mener er den rette til å tiltrekke seg langt flere turister enn de som reiser dit i dag.

Jobben går i all hovedsak ut på å markedsføre Cancun på sosiale medier, samt å produsere innhold til byens egen hjemmeside, der for øvrig også jobbannonsen ligger.

Ambassadør

– Vi ser etter en ambassadør som kan vise fram essensen av Cancun som en av verdens beste feriedestinasjoner, står det i utlysningen.

Og – ved siden av anstendig lønn – følger det frynsegoder med også:

– I denne jobben får du muligheten til å svømme med hvalhaier, oppdage jungelen og utforske forhistoriske ruiner, og mye mer, står det å lese i jobbannonsen.

Cancun travel site to pay someone $60K to visit for 6 months https://t.co/TSiPGFX0d6pic.twitter.com/xbzjWhYqPS

— SFGate (@SFGate) 9. november 2017

Den som blir ansatt loves å få bo på luksushoteller, og få dekket alle utgifter jobben måtte føre med seg. Det går sikkert med litt solkrem for eksempel.

Engasjementet er på seks måneder.

Finale i januar

I desember skal hundre kandidater velges ut. 50 av disse går videre til en semifinale og de fem best egnede vil bli flydd inn til Cancun i januar for en endelig intervjurunde.

For å komme i betraktning, må søknaden din foruten CV’en inneholde en selvskrevet historie om reise, en video på et minutt og lenker til hva du har publisert på sosiale medier.

Søknadsfristen er 17. desember.

Lykke til!

Nå må du betale skatt for å feriere i det populære landet
Share Button

Legg igjen en kommentar