Fjerne maling

Ganske ofte, må huseiere fjerne maling eller lakk for å riktig bruke en ny finish.

Bruk av kjemikalier til å strippe maling og lakk.

Det er to måter å gjøre det. Du kan velge en kjemisk maling / lakk remover. Når den kjemiske remover har vært gjelder, kan du enkelt skrape maling. I noen tilfeller kan det vaskes bort med vann. En annen metode for fjerning av maling / lakk er å sand den av.

Kjemisk basert maling / lakk remover er markedsført som både en lime og en væske. De er vanligvis markedsført som «malingsfjernere» eller «malingsfjerner.»

Flytende maling / lakkfjernere

Hvis du bare trenger å fjerne noen lag er maling, er en flytende remover sannsynligvis det beste valget. Væsken tørker for fort for store maling / lakk fjerning jobber. Væsker er også foretrukket ved arbeid i kompliserte eller ujevne områder.

Brushable maling / lakkfjernere

Brushable fjernere har teksturen av lim, som lar deg bruke tykke mengder remover å fjerne mange lag med maling / lakk fra en overflate. Disse formlene klamre seg til overflater tross tyngdekraften; de kan ofte bli vasket ut sammen med maling / lakk.

Ved bruk av vaske bort lakk remover på møbler, ikke i løpet gjelder vann når skylle lim, som gjør risikoen skade treverket. Følg alltid instruksjonene på etiketten.

Ved hjelp av maling / lakk remover

Helle en liten mengde av fjerner i en metallboks med en stor åpning og et lokk som kan lukkes igjen. Påfør kjemisk med en pensel. Gjør de slag i en retning og gjelder ikke remover til områder hvor det allerede har blitt børstet.

Spray maling / lakk remover

Hvis du vil ha noe som er lett å bruke, er dette valget for deg. Disse vaske-away fjernere er tynne nok til å sprøyte, men de har en høy nok viskositet at de klamrer seg til overflater.

Aerosoler maling / lakk remover

Aerosol løsninger er langt de billigste og enkleste kjemisk maling / lakkfjernere. De spray-on som et skum og flere lag med maling / lakk med hvert program. Aerosol fjernere er ideelle for små prosjekter og detaljerte overflater.

Grønne løsninger

Miljøvennlig maling / lakkfjernere er tilgjengelig for personer som er det viktige. De er mer kostbare og mindre effektivt enn deres tradisjonelle motparter.

Noen overflater, som glassfiber, krever spesialitet maling / lakkfjernere.

Hvis det er en stor jobb, kan du fremskynde prosessen ved å skrape overflaten med grovt sandpapir. Bare ikke riper i underlaget. Anvende den kjemiske maling / lakk fjerner og forsegle den under plastfolie for å hindre den kjemiske tørker på overflaten.

Tillat den kjemiske å trenge inn i malingen / lakken så lenge som emballasje instruksjoner direkte, som vanligvis er mellom 20 og 30 minutter.

Test fremgang ved å skrape i overflaten. Hvis skrapen når bart treverk, da remover har tjent det formålet.

Ved påføring av remover, bare gjøre det i et område som er lite nok til å administrere. Du ønsker ikke å dekke et så stort område at den kjemiske tørker før du kan skrape maling / lakk av. Det er en god idé å skrape malingen med en pappeske eller en avis for å gjøre opprydding enklere.

Når den kjemiske har gjort maling / lakk myk, er det på tide å ta en skrape til overflaten for å fjerne maling / lakk. Deretter kan du bruke stålull eller annet slip verktøy for å fjerne eventuelle rester.

Hvis noen flekker er vanskelig, mette stålull i kjemisk remove å bistå i skraping. Det kan være nødvendig å påføre et nytt strøk med maling remover.

Høy grad av maling remover kan vanligvis skylles med en slange. Selvfølgelig, ikke bruk en slange på møblene dine. Når du har fjernet maling / lakk, rengjør overflaten med ferskvann.

La overflaten tørke, deretter sand det lett.

Sliping av maling / lakk

Hvis du ikke ønsker å bruke en kjemisk remover, er en makt slipemaskin annet alternativ. Et annet alternativ er et belte, disk, eller tromme sander.

Sliping er enkel og effektiv; Imidlertid fjerner det øverste lag av overflaten som er påføres. Du bør ikke sand noe delikat.

Du bør bruke grovt sandpapir; ellers vil papiret ikke være sterk nok til å fjerne maling / lakk. Sliping er best for mindre intrikate eller delikate overflater.

Ujevne overflater

Buer, kurver, cut outs, kriker og kroker presentere en utfordring for fjerning av maling.

En av de mest vanskelige situasjoner er når du må fjerne maling / lakk fra baksiden av en stol. Spray mye kjemisk remover hele spindlene og la den trenge i 20 minutter. Etter den tid, bør det skrape av lett.

Sett den kjemiske på stolben med en vanlig pensel og plassere bena i boks eller bøtter for å unngå både avfall og søl.

Avrundede flater krever at ekstra kjemisk brukes. Tillate det å trenge gjennom overflaten, skrubbe den av, og gjenta om nødvendig. Scrub skåret materialer med stålull eller metallbørste. De bedre komme inn i detaljerte områder. Skyll området så snart du er ferdig å skrubbe det.

Messing wire børster er bra for trange steder. Litt går langt når du bruker en messing sire børste, så ikke trykk for hardt. Du kan lett skade overflaten.

Et lite stykke tre kan også arbeide for å nå små spor. Bare bruk en skrap splint av tre.

Ikke la den kjemiske komme inn viktige hull eller hull der kabinett maskinvare har blitt fjernet. Tett hullene og dekke flekker. Et lite triks for fjerning av maling / lakk fra møbler ben er å la den kjemiske arbeid i 20 minutter før rasping den av med burlap, akkurat som du var skinner en sko.

De fleste installere ny maskinvare, men du kan alltid dyppe maskinvare i maling / lakk remover, skrubb, og bruke det.

Når du har renset maskinvaren, gi det en skinne for å gjøre det ser flott ut.

Ved hjelp av varme for å fjerne maling / Varnish

Varmen kan brukes til å steke gammel maling / lakk og myker dem for skraping. Noen på ditt lokale Oppussing butikken kan hjelpe deg å velge en elektrisk malingsfjerner eller varmepistol.

Man må skrape malingen så snart den er oppvarmet. Hvis den kjøler, vil den stivne. Brede skrapere fungerer best for varme assistert maling / lakk fjerning. Ikke fokuser på varmepistol å bo på ett sted. Gjør du det kan brenne overflaten.

Share Button

Legg igjen en kommentar