Gabriel (8) ble funnet drept i stemorens bil

(Dagbladet): Åtte år gamle Gabriel Cruz fra Spania ble meldt savnet den 27. februar i år.

Forsvinningen har skapt stort engasjement i Spania, og mer enn 4000 mennesker har deltatt i søket etter gutten de siste to ukene, skriver BBC.

Funnet i bil

STEMOR: Guttens stemor har flere ganger deltatt i søket. Her er hun avfotografert sammen med faren. Foto: EPA / Chema Artero
STEMOR: Guttens stemor har flere ganger deltatt i søket. Her er hun avfotografert sammen med faren. Foto: EPA / Chema Artero Vis mer

Hans foreldre er separert, og faren har fått en ny kjæreste. Foreldrene har likevel stått fram sammen flere ganger i media og bedt om hjelp.

På søndag fikk de imidlertid den verst tenkelige beskjeden.

Den åtte år gamle gutten deres ble da funnet død i bagasjerommet i en bil, mens bilen ble kjørt av farens kjæreste – altså guttens stemor.

– I morges stoppet spansk politi partneren til Gabriels far, da hun transporterte liket av den lille gutten i bagasjerommet på en bil, sier innenriksministeren Juan Ignacio Zodio, ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Ble kvalt

Stemoren er nå pågrepet i saken. Politiet tror hun har skjult den døde gutten på en familieeiendom i landsbyen Rodalquilar.

I videoopptak av pågripelsen av kvinnen kan man høre henne rope:

«Det var ikke meg! Jeg hentet bilen i dag morges».

Før pågripelsen deltok stemoren i søket etter gutten, og hun ble fotografert sammen med guttens far.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at gutten ble kvalt, skriver BBC.

Nå forteller moren sin historie
Share Button

Legg igjen en kommentar