Her forlater Martine og Farouk nattklubben

(Dagbladet): Det er i dag ti år siden norske studenten Martine Vik Magnussen (23) ble funnet drept i kjelleren av et leilighetskompleks i London.

I den forbindelse frigjør Scotland Yard en video av den drapsmistenkte Farouk Abdulhak og Martine Vik Magnussen idet de sammen forlater nattklubben Maddox i London.

DREPT: Martine Vik Magnussen.
DREPT: Martine Vik Magnussen. Vis mer

Ifølge politiet viser videoen en glad og avslappet Vik Magnussen som er ute og feirer en eksamen.

Dro sammen

23 år gamle Martine var student på Regents College i London, da hun natt til fredag 14. mars 2008 ble voldtatt og drept. De siste observasjonene av henne ble gjort på utestedet Maddox ved tretida denne natta.

Hun forlot utestedet sammen med medstudenten Farouk Abdulhak, og de skal ha gått sammen inn i en drosje. Etter det ble hun aldri sett i live.

Etterlyst

​Martine ble funnet død i kjelleren i leilighetsbygget til Abdulhak i Great Portland Street i London to dager senere. Abdulhak hadde da flyktet landet i farens private fly. Han er den eneste mistenkte i drapssaken, og etterlyst av Interpol. Han var 21 år da Martine ble drept. Faren hans er den styrtrike Shaher Abdulhak, en av Jemens mektigste menn.

– Vanskelig

Martines far, Odd Petter Magnussen, befinner seg i dag i London i forbindelse med ti-årsmarkeringen. Han skal blant annet delta på en pressekonferanse og besøke åstedet i Great Portland Street for å legge ned blomster der datteren ble funnet drept for ti år siden.

– Det er veldig vanskelig å godta det som skjedde, men for å fungere i hverdagen fortrenger hjernen noe av det ubegripelige. Det er skjellsettende å miste et barn, og det rommet man da befinner seg i er bekmørkt, sa Magnussen til Dagbladet i helga.

Share Button

Legg igjen en kommentar