Hva kan man gjøre når man kjeder seg? 13 ting å gjøre.

Hva gjør du når du ikke vet hva jeg ønsker å gjøre? Jeg kjeder meg!


(Du vil betongen? Bla nedover, det er essensen 🙂
Når jeg først lesere som ga meg det spørsmålet som tema for teksten, trodde jeg det var en spøk.

kjeder seg

Men siden da, i ulike former har dødd mange ganger. Først trodde jeg at jeg var helt ikke aktuelt.

Med en vekt på min «opptatt» tid brukt på noe er en total kosmos. Men jeg husket alle de dagene da jeg lå i sengen med en lav temperatur og beklager at jeg ikke kan gå til retten, som andre barn. Men kan jeg sympatisere. Her er min liste over ting du kan gjøre når du ikke vet hva du skal gjøre;)
Jeg vet at det er folk som tilbringer sine første dager som permisjon eller ferie – sover sent, ser dumme programmer som samtalen i gang, og før kvelden innser at det allerede er for sent. Så mens vi kastet bort dagen er å sitte for natten på datamaskinen / gi foran TV-en.

Neste dag, igjen, stå opp sent og innse at i begynnelsen av ferien lekket gjennom fingrene.
Jeg liker virkelig ikke å sitte på ræva. For meg er det en forferdelig tortur, liggende i sengen minner meg sent av dagene når helsestatus lammet noen områder av livet mitt og begrenset noen av mine aktiviteter.

Fra tidlig barndom til fylte åtte, og deretter en annen fra ca. Sytt inntil nylig, bare på en annen skala.
Men kyllingen, jeg bor ikke på planeten JA. Hver person er forskjellig og hver person gjør andre valg.

Ikke min rolle er å vurdere dem.

en av leserne skrev at noen ganger henne til å tilbringe hele dagen på internett. Om en tiendedel brygging din egen kaffe, setter seg ned ved datamaskinen, surfing på fejsie. Deretter portaler sladder, noen blogger. Tisse pause og spise. Etter metning av Internett sult fanger på compulsive refresh alle parter etter kolei.Właśnie sjekket om betalingsoverføringen kom etter å ha logget ut husker ikke hva som var effekten av denne inspeksjonen. Tjueen ser på Facebook bord. Ikke noe nytt. Hva å gjøre?

_______
Wow. Tross alt, er det vanskelig for meg å bite det.
Hvis dette problemet er også ditt første skritt bør være å finne årsaken til denne oppførselen.
Sover sent er ok midlertidig, når vi trenger å lade batteriene på en fest eller en lang reise. Det er imidlertid generelt ikke bra for helsen. Jeg skrev en gang før om hvordan sover sent øker risikoen for sykdom, samt det faktum at det er noe slikt som «ugle» fordi den er i strid med vår biologi. Jeg vil ikke foreslå, men å bli en lerke, fordi livet ditt er dine valg og dine beslutninger. Men hvis på slutten av den uken du er så avvikende ut at du må sove av kostnadene for dyrebare timer av helgen, tenke på hva du gjør galt under hele uken. Du ønsker kanskje å endre det?

Hvis du sliter med mangel på energi, kan du lese om 10 måter å legge det. Min oppdagelse var et eksperiment med RAW kosthold. Selv om 100% surowizny er ikke sunt for oss, denne dietten basert på ferske produkter svært positivt påvirket mitt energinivå. Våren er en fin tid å ta testen. Jo mer bearbeidet mat, jo hardere og søvnige vi føler. Det er verdt å huske! 🙂
Og nå en subjektiv sett av ting du kan gjøre når vi blir lei 🙂

 

1. Sett timeren i 5 minutter dans. Seriøst!
2. Sett timeren i 5 minutter og rydde opp 🙂
3. Gå ut en tur rute, vil de aldri gå. Endre miljøet!
4. Test eventuelle tre poeng fra en liste over 45 ting du kan gjøre for gratis
5. Ordne med noen for kaffe, sjokolade, kake eller bare en spasertur.
6. Hjelp noen på noen måte. Du har råd til! Du kan returnere uønskede elementer eller registrer deg for å jobbe frivillig. Hvis du kjeder deg, så har du tid;-))
7. Forbered fatet, som jeg aldri hadde kokk.
8. Se for hans livslange lidenskap
9. Finn Internet inspirerende DIY prosjekt, og hans følge gjennom.
10. Brann opp noen opplæring på youtube og praksis. Og det beste – gå for noen fysiske aktiviteter 🙂
11. Fjern fra kjelleren sykkel og gå for en tur
12. Utarbeide en krukke av lykkelige øyeblikk
13. Ring noen spør om du vil du et forslag om å gjøre noe kult.

 

Share Button

Legg igjen en kommentar