Hvor lett å lære gitargrep

Når den først begynner å lære gitar, kan alle disse forvirrende akkorder være ganske skremmende.

De kan alle svømme hjernen din og du kan glemme navn og posisjoner av dem alle. Hvis du ønsker å begynne å spille gitar på ordentlig, må du begynne å memorere enkle akkorder før noe annet.

 

  • Lære noen om gangen. Snarere enn å prøve å huske alle akkorder i alle tonearter, lære to, eller til og med en, for å begynne med. Det viktigste akkord er en A akkord. Heldigvis er dette akkord også veldig enkelt å spille. Etter en akkord, kan det være lurt å begynne å lære C akkord. Det kan se forvirrende i begynnelsen, men det er ikke så forskjellig fra en A akkord. Begge disse akkordene er veldig viktig når man spiller gitar. Læring bare noen få akkorder vil bety at du får mindre å huske, og hvis du legger all fokus inn i dem du sannsynligvis ikke kommer til å glemme dem.
  • Praksis veksling mellom disse akkordene. Når du huske hvor fingrene gå på både A- og C-akkorder, prøve å bytte mellom de to. Dette trenger ikke å gjøres raskt og bør praktiseres super sakte når du starter opp. Etter hvert vil du få fortgang i overgangen mellom de to og lære å spille sanger, trenger du ikke å bekymre deg for det ennå skjønt. Bare fokusere på «feeling» hvor fingrene skal gå og bygge opp muskelminnet i hendene. Det er vanskelig å glemme akkordene når du tilbringe aldre å spille dem. Du kan også prøve å si akkordnavn høyt når du spiller dem hvis det hjelper deg.
  • Få en lærer. En personlig lærer vil ikke bare lære deg riktig finger posisjonering og teknikk, de vil også motivere deg til å praktisere det du lærer i leksjonen. Du kan bli overrasket over hvor mye du faktisk kan spille når en lærer er å fortelle deg hva du skal gjøre. Ikke bare spille i timene skjønt, må du øve og hjem også. Hvis du er bekymret for kostnadene ved en en-mot-en personlig lærer, vurdere å bli med på en gruppeøkten. Disse kan noen ganger være billigere og også tillate deg å kommunisere med andre musikere. Noen skoler tilbyr gratis gitartimer til alle som er interessert, må du huske å sjekke ut også.
  • Skrive ut akkord diagrammer. Akkord diagrammer viser deg nøyaktig hvor du skal plassere fingrene og hva fingrene til å faktisk bruke. Disse vil hjelpe deg å forstå hva den akkord formen er ment å se ut. Prøv å referere til disse når du sitter fast i motsetning til YouTube-videoer og andre Wikihow artikler fordi de hjelper deg å visualisere hva akkorden skal se ut når du spiller det. Stick disse akkord diagrammer et sted der du ser dem hver dag. Dette inkluderer på veggene, på garderoben din eller på din faktiske gitar. Å se dem hver dag skal hjelpe deg å huske dem. Husk at hvis du planlegger å spille gitar ut i offentligheten, vil akkord diagrammer ser svært klebrig på instrumentet ditt.
  • Lære enkle sanger. Lære sanger som inkluderer grunnleggende akkordene skal hjelpe deg å huske dem mye raskere enn bare å spille akkorder om og om igjen. Prøv å lære en sang som er enkel, men populær, slik at du kan spille dem til et publikum av venner og familie. En god sang å lære i «Chasing Cars» av Snow Patrol. Denne sangen er veldig populære og kan bli gjenkjent av nesten hvem som helst. På toppen av det, er bare tre akkorder (A, E og D) i det og gjentar det samme progresjon og klimprer mønster gjennom hele sangen. Dette gjør det enkelt å huske og synge sammen. Også huske hva akkorder gå i sangen vil også hjelpe deg å huske hva du akkorder ser ut og hvordan de skal høres
Share Button

Legg igjen en kommentar