Hvordan ikke bry seg

Det er mange ganger når du kanskje ønsker å ikke bry seg om de negative tingene som skjer i livet ditt. Les nedenfor for ulike tilnærminger for hver situasjon og noen nyttige råd om å komme gjennom negativitet i livet.

Når folk dømmer deg

Bygg din oppfatning av deg selv. Bryr meg ikke hva folk ser i deg. Ofte er grunnen til at vi bryr oss om hva andre synes om oss er fordi vi ser oss selv gjennom deres øyne … men det er ikke bra for oss å basere vår oppfatning av oss selv utelukkende på hva andre synes om oss. Det beste du kan gjøre for å ikke bry seg hva andre synes om deg er å bygge din oppfatning av deg selv. Gjør ting som gjør deg stolt av deg selv, slik at uansett hva de sier, vet du at du er en god, verdig person.
Frivillig arbeid er en flott måte å få deg til å føle deg godt om deg selv samtidig gir uvurderlig støtte til fellesskapet.
Lær en ferdighet, som å tegne, spille et instrument, eller spille en sport. Lei av å være at loner fyr som ingen snakker til? Bli den fyren som spiller morderen bass.
Reise og se ting som du ønsker å se. Reiser vil gjøre deg mer trygg og gi deg fantastiske minner og historier å fortelle for resten av livet.
Legge vekt på de tingene du gjør. Hvis du prøver hardt på skolen, arbeid, sport, husarbeid, etc, er det lett å ikke bry seg hva andre synes om resultatene. Når du vet at du gjorde ditt beste, ikke bryr seg om noe negativt noen sier.

Gjør ting som du ønsker å gjøre. Ikke la andres meninger stoppe deg fra å gjøre ting som du liker å gjøre. Din lykke bør ikke hengsel på deres godkjennelse. Ignorer dem, og du vil finne at jo mer tid du bruker å gjøre hva du vil, uavhengig av hva de sier, jo mindre du bryr deg. Du vil kose deg så mye at du finner du rett og slett ikke bryr seg lenger.
Driver på ting som gjør deg lykkelig er også en fin måte å møte mennesker som tenker som du gjør og liker de samme tingene. Disse nye mennesker vil feire, snarere enn dommeren, de tingene som du elsker!

Tillate dem å avvise deg. Et stort skritt mot å ikke bry seg når folk dømmer deg er å bare la dem dømme deg. La dem dømme deg, og i å oppleve at dommen, vil du se at det er ikke slutten av verden. Du kan fortsatt få opp hver dag, og du kan fortsatt gjøre alle de tingene som du ønsker å gjøre. Deres mening faktisk ikke påvirke livet ditt.
Det er spesielt lite vits i å kjempe sin dom, fordi det vil være nesten umulig å få dem til å stoppe. Menneskene som mest strengt dømme deg er som regel de som mest strengt å dømme seg selv, og de vil fortsette å dømme deg fordi det gjør dem føler seg bedre. De har problemer, men ikke la sine problemer dra deg ned.

Innse at det ikke vil saken i det lange løp. Det er også viktig å huske på at disse menneskene har problemer og sitt eget liv. I fem år, de sannsynligvis vil ikke engang huske deg, mye mindre alle ting om deg at de ikke liker. Deres meninger vil ikke påvirke deg i det hele tatt bare noen få år fra nå. Hvis du bruker mellomtiden nyter livet og utnytte mulighetene, vil du være mye lykkeligere i det lange løp enn hvis du kaste bort en masse tid på å prøve å få god oppfatning av folk du sannsynligvis vil ikke engang se mer i et par år.

Når ting går galt

Innse at ting kan bli verre. Når dårlige ting skje med deg, prøv å huske på at ting kan bli verre. Dette er ikke å redusere smerte av de tingene som skjer i livet ditt: Nei, disse tingene fortsatt suge. Det er ingen endring det. Men når du forstår at ting kan bli verre, vil du finne det mye lettere å sette pris på de tingene som du har.

Setter pris på de gode tingene i livet ditt. Så, vel vitende om at du kan miste så mye mer, men at du ikke har, ta deg tid til å sette pris på de tingene i livet ditt som gjør deg lykkelig. Klemme moren din, fortell din beste venn hvor mye de betyr for deg, og se en solnedgang … fordi akkurat nå, i dette øyeblikk, du er i live og at (i seg selv) er utrolig og fantastisk.
Hvis det føles som om du ikke har ting i livet ditt til å verdsette eller å være fornøyd med, så må du gå ut og få noen ting å være glad for. Begynn frivillig, lage en ny venn, eller gjøre noe du alltid har ønsket å gjøre. Våre liv er kort, og vi bør ikke bruke dem blir lei og ulykkelig.

Tro at det er ikke slutten av verden. Ting vil gå galt. Det skjer. Det skjer mye, faktisk. Men hvis du tror og forstår at ting går galt, vil du vite at ting går galt gjør ikke verden ende. Våre problemer vil noen ganger virke stor, og de ofte er utrolig smertefullt og vanskelig å håndtere, men (som ordtaket går) dette skal passere. Du vil ha andre problemer, og du vil ha andre lykke

Gå videre til neste ting. Du kan ikke forandre fortiden , kan du ikke angre noe som har gått galt. Alt du kan gjøre er å plukke deg opp og gå videre. Ta en ny tilnærming og løse problemet hvis du kan. Hvis du ikke kan, bare gå videre til neste ting. Gi deg selv et nytt mål, et nytt formål, og nye suksesser vil hjelpe deg å ikke bry seg om feil du har opplevd.

Når du har problemer eller føler opprørt, husk at du kan snakke med venner og familie. De elsker deg, og de vil hjelpe deg med dine problemer.

Share Button

Legg igjen en kommentar