hvordan skrive cv

Riktig konfigurering av CV potensielt være avgjørende for om du har en jobb eller ikke. Les hvordan du skriver en god CV her.

Designing CV

I motsetning til i en jobb hvor du kan utforske og forklare noe, er systemet gjenoppta korte sekvenser og nøkkel. Bør ikke overstige to A4-sider og skal være skrevet på et hvitt ark. Selv om du selv liker både farger og mønstre er ikke en del av arbeidsgivers din smak. Bruk en standard font og skriftstørrelse normal. Hvis din CV sendes pr e-post skal sendes i PDF, Word (.doc) eller.

Vitnemål og attester

Kopier av attester og vitnemål sendes kun til programmet, hvis forespurt av arbeidsgiver. Hvis det skal sendes inn trenger ikke å sende inn originalene, men det bør være bekreftede kopier. Det lønner seg alltid å ha en stabel av attester og vitnemål liggende klare, hvis du er på jakt etter arbeid, så det kan fort oversendt et forslag, hvis arbeidsgiver ber om det.

Tilpasset informasjon

Du må vurdere hvilken informasjon som skal inkluderes i din CV. Akkurat som i jobbtilbud må være passende for stillingen du søker. Dette er viktig for en enkel jobb behøver ikke å være relevante for en annen jobb. Dette gjelder spesielt for applikasjoner for arbeid deltid, hvis utdanning er ikke viktig i søknadsprosessen.

Reference

Mange arbeidsgivere har referanser fra tidligere arbeidsgivere for å få et bedre bilde av hvem du er. Referansepersonen må være i stand til å verifisere informasjonen i din CV og søknad. Før du liste noen referanse, sørg for at den tidligere arbeidsgiver er villig til å stå som en referanse. Vær forsiktig med hvem du velger å bruke. Det lønner seg alltid linker noen av de siste jobbene allerede hadde.

 

Dette bør inkluderes i det kardiovaskulære system:

Personlig informasjon:
Navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.
Født og land.
Sivilstatus og alle barna.

Utdanning:
Start av fall inntil lasten utdanningen tatt.
Navn på utdanning, institusjoner, og tre er eksepsjonelt to år for å ta motorveien.

Erfaring og praksis fra arbeid:
Start med den siste jobben, som han hadde før tittelen på verket, når og hvor lenge du har jobbet der. Du kan også legge inn oppgaver i form av søkeord.

Kurs og sertifiseringer
Like før kursene er relevant, at elementene du er ute etter.
Æres og foreninger som skole, idrett og lignende kan også nevnes her.

språk:
Hvilke språk snakker du muntlig og skriftlig i februar for å spørre de kloke, hvis du er ute etter en stilling der flere tunger kan være en fordel.

Hobbyer:
Noen interesser kan vise at engasjere seg i den posisjonen du søker.
Jeg ønsker også å skrive en forretningsplan som passer til å delegere oppgaver.

Share Button

Legg igjen en kommentar