Inspirasjon for stue

Stuen er hjertet i alle hjem og visittkort. Det er avslappende i stuen, ser på TV, leser, spiser måltider med familien, og tar imot gjester.

Det er verdt å vite hvilke faktorer som bestemmer sin komfort. Vi anbefaler deg hvordan å designe en stue.

inspirasjon for stue 1 inspirasjon for stue 2 inspirasjon for stue 3

 

inspirasjon for stue 4Design stue: oppholdsrom, høyde stue, stue utforming

Stue. Stue er avhengig av størrelsen på huset, men det antas at rommet ikke bør være mindre enn omtrent 25 m2 (i større boliger 30-35 m2) – da det er lettere å skille de funksjonelle soner. Vær imidlertid oppmerksom på at stuen fastsettes i forhold til de andre rommene, slik at det var ingen store forskjeller mellom dem.

Høyden på stuen. Stuen større, bør det være høyere. Vel, hvis du har enda et fragment passerer gjennom to etasjer, mezzanine nivåforskjell i gulvet. Dette legger til sin prestisje og optisk meter.

inspirasjon for stue 5Formen på stua. Hvis rommet er lite, er det bedre å ha en kompakt form (rektangel nær en firkant, firkant). Større rom kan utvides plan (for eksempel bokstaven L) eller ødelagt. Det er viktig å tillate dem å være klart adskilt i de funksjonelle områder og flytende kommunikasjon mellom dem, ikke gjennom dem.

 

 

 

inspirasjon for stue 7Salon: vinduer og dører i stue

Inngangen til stuen. Det skal være godt synlig fra atrium og har din rang. Beliggenheten ofte påvirker muligheten for funksjonell stue.

Vinduer og dører i stue. Hva er viktig er forholdet mellom solide vegger for dører, vinduer, dører og andre åpninger. Deres arrangement bestemmer kommunikasjon i stuen, evnen til å korrigere arrangement av plass, reguleringsplan funksjonelle møbler innstillinger, finne et godt sted for TV og stereo, samt muligheten til å nyte hagen.

 

inspirasjon for stue 6Relasjoner med andre oppholdssteder

Stuen bør være tilgjengelig, og derfor være i midten av huset. Men husk at kommunikasjonen i stuen og ut av den ikke gå på tvers av funksjonsområder. Ikke bra hvis levende blir hub og går gjennom det, for eksempel, til soverommet og kjøkkenet. Det er også viktig hvordan stuen kobler til lobbyen og hva utsikt åpner opp før utgjør en del. Best når de er plassert på en akse, sammen med en terrasse. Spisestuen skal være mellom området og kjøkken. Deretter gir en naturlig buffer. Stuen bør plasseres i nærheten av et bad for gjester, men døren til det kan ikke være synlig.

 

inspirasjon for stue 13Relasjoner stue med hage

Utgang til terrasse fra stuen kan ikke kjøre gjennom sentrum av alle områder, spesielt turisme. Det er best å naturlig atskilte soner, for eksempel spisestue og sittegruppe. Utsikt over hagen gjennom franske vinduer bør ikke være skjult av møbler (sofaer, bord). Vel, at det kan være fritt nyte hvile. Sikkert lette stort glass gjennom som grønn er en del av din egen stue. Ideelt sett har stuen mer enn en yttervegg, fordi da kan de gå ut av vinduet for noen deler av verden og doświetlać det på ulike tider av døgnet.

inspirasjon for stue 14Peis i stue

Det er viktig å sikre et godt inntrykk av det fra mange steder i stuen. Plasseringen av peisen skal være stille, for å gi ham hvile på. Det er feil posisjonering av det på korset skip.

 

 

 

 

inspirasjon for stue 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inspirasjon for stue 10Trapper i stuen

På den ene siden kan være nyttig salon prestisje, men på den andre hindre kollisjon-fri tilkobling til loftet (gulv). Begrunnelsen for deres inkludering er vanligvis ønsker en tett kobling til hele huset, som fremmer integrering av familien. Det er bra at trappene var i stuen i nærheten av inngangen til det – å ligger i det lengste hjørnet må du gå gjennom hele rommet. Ankomster til dem må ikke blokkere noen av møblene, fordi grensen bevegelsesfrihet mellom lagene.

Share Button

Legg igjen en kommentar