Jente (7) skal ha fått ei krone og en sjokolade for å holde tett om voldtekt

Nok en gang har en grufull barnevoldtektssak rystet India. Tidligere denne uka kom det fram at ei 7 år gammel jente hadde blitt voldtatt like ved sitt eget hjem i New Delhi.

Etter overgrepet skal jenta ha fått 10 rupee (tilsvarende 1 norsk krone, journ.anm.) og en sjokolade for å ikke fortelle noen om overgrepet. Så skal hun ha blitt forlatt. Det skriver CNN.

Jente (8) dopet ned, gjengvoldtatt og drept - målet var å skremme

Krever dødsstraff

Ifølge kanalen er en 21 år gammel mann nå pågrepet i saken, etter at 7-åringen selv pekte ham ut som gjerningsmann. Jentas mor har ytret ønske om at han blir dømt til døden som straff for voldtekten.

– Han burde bli hengt. Livstid i fengsel er en for mild straff, og er ingenting sammenlignet med det han har gjort, sier moren i et intervju.

OVERGREP: Se den rystende historien om Indias skyggesider, hvor jentunger blir utnyttet i et av de mest kyniske systemene du kan tenke deg. Video: CNN. Vis merVis mer

Etter å ha hatt enorme smerter, skal 7-åringen være på bedringens vei. Torsdag var hun ute av sykesenga og gikk for første gang siden voldtekten.

Voldtekt hvert 14. minutt

Voldtektssaken som denne uka har satt sinnene i kok i India, er på ingen måte den første. I april ble ei 8 år gammel jente funnet etter å ha vært savnet ei uke. Hun var blitt dopet ned, gjengvoldtatt og drept. Hendelsen førte til massive demonstrasjoner i India.

Indisk jente (21) gjengvoldtatt for andre gang av samme gjeng

Indias voldtektsproblemer fikk for alvor oppmerksomhet i 2012, da medisinstudenten Jyoti Singh Pandey ble gjengvoldtatt og slått og voldtatt med en jernstang i 40 minutter inne på en buss. Kvinnen døde senere av organsvikt.

Seks år senere har en lang rekke voldtektssaker fra landet fått oppmerksomhet i media verden over. Ifølge det nasjonale krimregisteret i India, var det 39 000 voldtekter i India i 2016. Det betyr at det skjer en voldtekt hvert 14. minutt.

India rystes av nok en voldtekt: Jente (4) bitt, mishandlet og voldtatt
Share Button

Legg igjen en kommentar