Jente funnet død i familierestaurant

(Dagbladet): En kvinne fra Ohio nekter straffskyld etter at hennes fem år gamle datter ble funnet død, gjemt i familiens restaurant. Grunnen mener hun, er at hun har en sinnssykdom.

Den 29 år gamle kvinnen fra Jackson Township i New Jersey avga forklaringen under en rettshøring på torsdag. Hun er ifølge CBS News tiltalt for drap, å ha manipulert bevis og grovt misbruk av et lik.

Myndighetene sier kvinnen gjentatte ganger slo datteren i hodet til hun døde, og at mannen hennes prøvde å gjenopplive datteren til ingen nytte. Til slutt skal han ha hjulpet 29-åringen med å gjemme liket.

Politiet sier paret feilaktig rapporterte barnet savnet 9. januar i år. De hevdet hun forsvant etter å ha tatt en lur i familierestauranten i Nord-Canton i Ohio.

De fortalte politiet at de trodde hun hadde forsvunnet ut bakdøren, skriver Cleveland 19 News.

Politiet skal ha funnet henne gjemt inne i restauranten dagen etter.

– Barnet var skjult i bygningen, og foreldrenes hensikt var at vi ikke skulle finne henne. Vi mottok informasjon som hjalp oss med å finne kroppen, sier politimester Mark Brink.

Jentas far sa seg skyldig i hindret politiets etterforskning og «grovt misbruk av et lik» i september. Han er likevel ikke tiltalt for drap.

Begge foreldrene er fengslet i Stark fengsel.

Share Button

Legg igjen en kommentar