Kjøpe bolig uten megler

Kjøpe en eiendom uten en mellommann. Hver fjær er pruting populært i Norge. Ansatte ønsker mer lønn og bedre betingelser. På den annen side er det arbeidsgivere som trenger å sikre at virksomheten fordeler opprettholdes.

Da er det ofte spørsmålet: Hvordan kan vi gi våre ansatte dersom virksomheten går ned. Det er, som du kan se, problemet med de to sidene. Hovedsakelig så gå til forhandlingene i Norge uten megler. Men hvis vi har et problem å komme til et kompromiss, vi kaller megleren. Hovedoppgaven er derfor at begge parter enige om å samtykke. For å oppnå dette, må begge parter kompromiss.

Hva betyr alt dette har å gjøre med shopping?
Alt og ingenting. Til å begynne med sistnevnte, ingenting. Shopping har ingenting å forhandle. Men handle har alt du vil med eiendommen, bolig, leilighet eller hva det var. Ønsker du å, for eksempel, en ny eiendom for din familie.Kjøpe bolig uten megler,  visste du se området du kan tenke deg å stoppe. Så du kan se et hus for salg. Leiligheten er ideell. Du kan lese om leiligheter for Finn, i en avis eller ser en plakat fra salg av ditt hjem. Men hvordan eiendomsmegler logo? , Hvis du noen gang tenker på det – ikke funnet. Hvis denne egenskapen er perfekt for deg, jeg virkelig bryr seg at eiendommen er solgt gjennom en eiendomsmegler byrå med bånd og BMW X5 parkert nedover gaten, og dette huset er i god stand og har ingen skjulte feil og mangler?

Dette kan være en fordel at eieren av huset er en person med hvem han møter på displayet
Hvem kjenner du den beste innkvarteringen:

1. hus

eller

2. Eiendomsmegler?
Jeg vet ikke hvordan du tenker på det, men jeg tror at de fleste selgere vet i leiligheten deres. Eieren vil, selvfølgelig, for å få mest mulig for boligen sin, og du som kjøper ønsker å betale så lite som mulig. I tilfellet med alle dokumenter, er selgeren til stede. Hvis skjermen ikke var. Hvis det var en budrunde, og eieren har informert deg om at du har det høyeste budet, og eieren bestemte seg for å selge til deg. Er du nervøs? I så fall, hvorfor? Er det fordi det er ikke en eiendomsmegler i bildet – gjennomsnittlig kropp «berike» Transaksjonen selv nrevøs fordi hvis du ikke er sikker på selve transaksjonen / kjøp er viktig, trygt og uten risiko for deg som kjøper? Tenk på det. Hvorfor det kan være at det er trygt for deg? Er det fordi det ikke er eiendomsmegler? Er det noe annet?

Kjøpe en eiendom uten en mellommann er trygt
Det er faktisk trygt å kjøpe et hus uten en eiendomsmegler involvert i prosessen. Grunnen til dette er at som en kjøper, og selger må pålegge myndighet, men bare i den siste fasen, når den dagen kommer for betaling. Da både kjøper og selger «medium kropp». Til dette bruker de en advokat fakturering, noe som gjør det alt går bra. Så nå som du vet at du ikke trenger en eiendomsmegler, men oppgjøret advokat og ett eierskifte – du er mer beroliget? Det skal. Å forestille seg følgende: Du er på visning. Foran deg er eiendomsmegler forhandler. Tenk deg at du kan spørre selgeren på følgende spørsmål som du ser på den personen rett inn i øynene: Hva er grunnen til at du ønsker å selge huset ditt? Ta hensyn til svarene, ansiktsuttrykk og hvilke øyne gjør. Har personen har noe å skjule, vil det bli sett med en gang.Kjøpe bolig uten megler, endre eier av eiendommen er ikke ny. Så selgerens svar kan godt være: Jeg må selge eiendommen fordi det var mine foreldre sitt hjem. Jeg bor i byen og føler deg komfortabel. Og siden jeg ikke trenger noen få hus, så det var bare fornuftig – å selge. Jeg vokste opp her og alltid tatt vare på hjemme, mens foreldrene mine var i Spania.

Hvem vet, hjemme er best?
Jeg tror du kan anta at selgeren kjenner huset bedre enn en eiendomsmegler som stort sett har «penger og prestisje» i hodet. Ofte er det slik at selgeren har personlige følelser knyttet til boligen. Og det er ganske ofte at en selger har valgt den perfekte kjøperen allerede utstilt. Tanker; Denne familien vil passe perfekt inn i dette huset, er ikke uvanlig. For deg som «Kjøper» kan nytte. Selgeren kan bestemme at eiendommen skulle selges faktisk mulig å dispensere med selgerne av både penger og hjerte til å matche. Så oppfordring til deg, som er på utkikk etter en leilighet er ikke satt av ved hjemmet selgeren ønsker å selge ditt hjem selv og spare penger. Du trenger ikke en eiendomsmegler enten som kjøper eller selger. Det som trengs er å sikre at salget er riktige, slik at begge sider er fornøyd.

Enten du er kjøper eller selger en bolig, så det kan være smart å forstå hva «det betyr alt.» På et eller annet tidspunkt, som en er «på samme tid de to situasjonene» – noen har kjøpt et hus, og har nå å selge den gamle.

Share Button

Legg igjen en kommentar