Kjøpe hund i utlandet

Jeg vil gjerne historien om Rambo var en advarsel og en leksjon til alle som planlegger å kjøpe en hund i utlandet. Se en liste over ting å se etter når du kjøper en hund i utlandet.

Vår beslutning om å kjøpe hunden var ekstremt rask, men godt tenkt ut. Men vi hadde ingen anelse om hvordan du skal betjene kulturer, hva du bør se etter når du kjøper en hund og ved synet av hva vi bør slå det røde lyset. Rambo kjøpt i avl registrert i NKK. På den første dagen jeg merke til at det er buggy. Han hadde massevis av lopper, som var veldig merkelig for oss fordi eieren sørget for at sine avlshunder er friske og i perfekt stand.

På grunn av det faktum at Rambo passert karanteneperioden tok seg av alle de fysiologiske behov i leiligheten. Vi er imidlertid bekymret for at første kvelden tømt et dusin ganger, og også dukket krakk blod! Vi ringte eieren av kennelen raskt spør hva de skal gjøre, kvinnen forsikret oss om at det er normalt for en to-timers veien for en bitte liten hund var sannsynligvis stressende at de nye forhold og nye mennesker er årsaken til hans støt, og disse er bare symptomene. Vel ok, tenkte vi. Vi vil vente til i morgen.

bulldog hund fra utlandet

Rambo-Sleepyhead
Neste dag var det bare verre, men eieren likevel beroliget oss og gjenfødt besøk til veterinæren. Ikke stakk den, vi fikk inn i bilen og kjørte til veterinæren Rambo. Diagnose: forstørrede lymfeknuter, whipworms, koksidiose og lopper.

Så på raskt.
Piskeorm er en farlig sykdom som forårsakes av nematoder, alvorlig infeksjon avslørte forekomsten av blodig diaré.
Coccidiose er en sykdom forårsaket av protozoer, med Rambo ble allerede avansert stadium. Han var svak, kastet opp og hadde blodig diaré
Lopper – vet du.
Forstørrede lymfeknuter – det var kaldt

Veterinær klart at ingen av disse sykdommene Rambo kan ikke inngås på en dag, er det vanligvis (men kaldt) er avl sykdom og absolutt hele kulturen er infisert med świństwami minst et par uker. Det verste var at Rambo hadde to måneder, det var en liten valp, og det kan ikke være på samme tid å gjenopprette fra parasitter og slikt. Med lopper. Du vet hvordan det så ut behandling? Få injeksjoner, og senere tabletter, ble matet en spesiell masse (masse liten skje matet annenhver time for et par dager) vet ikke engang hvor mange ganger i løpet av disse to ukene vi var hos dyrlegen, hver dag på 90 grader vi ryddet alt han rørte ved å drepe egg protozoer (tabletter bare drepe voksne organismer i mage-tarmkanalen, men helt ikke takle egg).

Jeg ønsket å gråte som Rambo wygryzał iført pels ved siden av halen, så det klødde. Selvfølgelig, så snart han gjorde, han og drapaliśmy przerywaliśmy det på dette stedet. Tross alt, to uker etter at han gjorde det i morgen. Bare etter noen måneder det vokste hår i stedet.

Rambo kjøpt hund i utlandet

Sikkert lurer på hva som er eieren av kulturen. Alt er forskjøvet, slik at dens kultur er eksemplarisk og alle raser er sunt. Ja, løpet! Det viste seg at i tillegg til fransk bulldogs i denne kulturen er også tibetanske mastiffer, Yorkie og Chihuahua. Kvinnen også utfordret meningene til veterinær, og hevdet at han ikke vet. Ble ikke overbevist av resultatene av forskning som vi sendte. Ikke innrømme noe. Rambo behandling innen en måned brukt godt over 2000 NOK. Har vi selv bedt krone av dette beløpet? Har beklaget for måneden traumer? Eieren av slutten av de fordrevne, og etter noen måneder, skamløst sendt oss bilder av nye valper noen uker å få dem til å kjøpe (!)

Denne historien skjedde for et år siden, spenningen gikk av for lenge siden, men først nå glad jeg ga alt for å beskrive. Saken ble rapportert, og etter en tid, sa et brev den andre lurt kjøperen (Yorks).

Jeg har forberedt for deg en liste over ting som du må vurdere når du kjøper en hund i utlandet.

1. Sjekk om kulturen tilhører Kennel Club (Kennel Club)
2. Du må se forholdene der det er dyr (eller løgn i små penner hvis de har nok trafikk, løpe, god kvalitet på mat og hvis de rydde)
3. Det kan høres latterlig for noen, men du må se hva de ser ut som hundebæsj (enten de er friske eller vassen dannet.) Vi gjorde ikke det, og møtte et worst-case scenario
4. Du må se sin far og mor over alle dyr (viktig fysisk tilstand og hvorvidt det er for tynn. Merk også at jeg har holdning til dyr og mennesker. Det er viktig at valpene ikke ble isolert fra moren. Foreldre kan ikke har mindre enn 18 måneder)
5. Det er best hvis oppdrett er bare ett løp. Avl der Rambo hadde kjøpt totalt fire populær rase. Er det mulig å forsiktig vare på alle våre valper på en gang? Jeg tror ikke …
6. Du bør finne ut om valpen har blitt sosialisert (sosialiseringsprosessen er ekstremt viktig, i de første tre / fire måneder av livet formet personlighet og karakter av en hund. Hunden i denne perioden bør utforske alle som vil måtte forholde seg til i fremtiden. Den består av en forskjellige situasjoner, mennesker, dyr, objekter, lyder og behandling (f.eks. sykepleier) Hvis eierne ikke gjør at kultur har liten tid!
7. Du må ta hensyn til hundens helse bok, nemlig markkur. Hvis Rambo markkur fant sted til feil tid intervall. Veterinær lurte på hvordan han erobret en veterinær i dette sitt preg.
8. spør hvor ofte de er i avl kull, eller har allerede hatt en tispe valper, og hvis så, når (tispa skal ikke føde mer enn en gang i året)
9. Etterspørselen signering av avtalen som regulerer ansvar og forpliktelser for begge parter. Sørg for å legge til posten der dekning av medisinske utgifter i tilfelle salg av syk hund
10. Spør om veterinæren har gjort kull, som bestemmer helsen til de enkelte valper? Hvis du har noen tvil om valget av avl be om hjelp behavioristiske.

Vi dessverre ikke har konseptet av det hele og ble bedratt, så kanskje se til å kjøpe en hund i utlandet. Endrer ikke det faktum at vi elsker Rambo, og vi er glad han er med oss. Men jeg skulle ønske du ville du noen gang kommet i friske hunder og tilrådelig kulturer.

Share Button

Legg igjen en kommentar