Kraftig vind blåste av takdeler på restaurant i Vestfold

Det varslede uværet ser i ettermiddag ut til å treffe Sør-Norge med full kraft. Like etter klokka 14 melder politiet i Sør-Øst på Twitter at deler av et tak har blåst av en restaurant i Sandefjord i Vestfold.

Politiets operasjonsleder opplyser til Dagbladet at det dreier seg om restauranten Kokeriet på brygga i Sandefjord. Brannvesenet er også på vei til stedet for å bistå.

#Vestfold#Sandefjord deler av tak blås av restaurant politiet ber folk være oppmerksomme på at løse deler kan falle fra tak. Brannvesenet er på vei til stedet.

— Politiet i Sør-Øst (@politietsorost) August 10, 2018

Restauranten bekrefter at de jobber for fullt med å sikre taket og rydde opp på stedet. Daglig leder har derfor ikke hatt anledning til å kommentere situasjonen.

Samtidig skriver politiet på twitter at to store trær er i ferd med å falle over veien ved E18, der man tar av til Stokke på Fevang. Politiet ber folk vare obs på trær. Like etter meldes det om at en badeplattform med stupetårn har slitt seg ved Munkerekka i Færder.

Trær i veibanen

Også lenger øst, nærmere bestemt i Østfold, melder politiet om trær som knekker og faller ut i veien.

– Dette gjelder over hele fylket. Det henstilles til at billister kjører forsiktig, skriver politiet på Twitter.

#Østfold. Mange meldinger om trær som knekker og faller ut i veien. Dette gjelder over hele fylket. Det henstilles til at billister kjører forsiktig

— Politiet i Øst (@politietost) August 10, 2018

Som Dagbladet meldte tidligere i dag, kan Østlandet, Telemark, Buskerud og Oppland vente seg kraftige vindkast i i løpet av dagen og mot natta – mens Nordland får det verst i helga.

– Akkurat nå er det i ferd med å øke i styrke. Vinden har nådd rundt 20 meter per sekund, men det kommer til å ta seg til i natt, sa Magnus Ovhed, statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt, til Dagbladet i dag tidlig.

Saken oppdateres.

Share Button

Legg igjen en kommentar