Kripos undersøker avfall- og gjenvinningsanlegg

BRUMUNDDAL/OSLO (Dagbladet): Kripos gjør nå undersøkelser på Heggvin avfall- og gjenvinningsanlegg, 18 kilometer fra Brumunddal.

Kripos, som er i Brumunddal for å etterforske forsvinningen av Janne Jemtland, kjørte fra lensmannskontoret i Brumunddal sentrum og ankom Heggvin like før klokka ti.

Anleggets driftsjef har blitt varslet av Kripos.

– Vi ble varslet om at de kom, i går ettermiddag, sier driftssjef Helge Alm til Dagbladet.

Anlegget tar imot avfall fra kommunene Løten, Stange, Ringsaker og Hamar, opplyser han.

(Saken fortsetter under videoen)

SAVNET: Janne Jemtland (36) ble sist sett 29. desember. Dette er det politiet vet hittil. Vídeo: NTB Scanpix/Google maps. Klipp: Frida Andersen Vis mer

Det er tre Kriposmannskaper på stedet.

Området på gjenvinningsstasjonen Kripos undersøker er der husholdnings-, papp- og restavfallscontainere blir tømt. Stasjonen tar imot avfall fra hele distriktet, blant annet Brumunddal.


HUNDER: Politiet søker med hunder der det første blodsporet ble funnet: Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Parallelt jobber politiet med hunder der det første blodsporet ble funnet.

Politiet i Ringsaker og Kripos har foreløpig ikke svart på Dagbladets henvendelser.

Jemtland har nå vært savnet i to uker og saken framstår fortsatt som et mysterium.

De siste dagene er det ikke gjort noen funn av betydning. Det på tross av meget omfattende søk med hunder, politihelikopter, snøscootere og store mannskaper på bakken.

Politiets hovedteori er at det har tilstøtt den 36 år gamle tobarnsmora noe, blant annet basert på de to blodsporene de har funnet halvannen kilometer fra hverandre i nærheten av Brumunddal sentrum.​

Detaljene politiet holder igjen i Janne-etterforskningen

I går bisto 27 personer fra Sivilforsvaret politiet i letearbeidet, og mannskapene har gjennomsøkt et stort område i terrenget rundt Jemtlands bolig.

Det var her hun ble sett siste gang, klokka 02.00 natt til 29. desember. Hva som har skjedd med henne etterpå, er fortsatt et mysterium.

Saken oppdateres.

Share Button

Legg igjen en kommentar