Levningene etter Maelys (8) funnet etter at hun forsvant fra bryllup

(Dagbladet): Maelys de Araujo (8) var med på en bryllupsfeiring da hun forsvant i august i fjor.

Nå er levningene etter den unge jenta funnet, opplyser fransk påtalemyndighet.

Blodspor i bilen

Levningene ble funnet etter at den hovedmistenkte i saken, en 34 år gammel mann, gikk med på å samarbeide med politiet. Det ble nemlig funnet blodspor etter jenta i bilen hans.

Blodet skal ha blitt funnet under bagasjeromsmatta, skriver LeMonde.

34-åringen, som er en tidligere soldat, skal ha innrømmet at han drepte Maelys «ved et uhell» og kvittet seg med liket, skriver BBC.

Han skal ikke ha gitt flere detaljer om drapet, men skal ha unnskyldt seg til jentas foreldre.

Ifølge Independent skal mannen ha drept jenta og gjemt liket. Deretter returnerte han til bryllupsfesten, før han til slutt kvittet seg med kroppen.

Mannen er også knyttet til andre drapssaker. ​​

Tidligere siktet for kidnapping

Maelys forsvant rundt klokka tre på natta 27. august 2017. Hun var i bryllupet sammen med sine foreldre og hennes eldre søster.

34-åringen var også gjest i bryllupet, og forlot festen i det tidsrommet jenta forsvant. Han ble kort tid etter forsvinningen siktet for å ha bortført jenta.

Han har tidligere nektet at han hadde noe å gjøre med forsvinningen, men har innrømmet at Maelys var i bilen hans kvelden hun forsvant.

– Maelys og en liten gutt krabbet inn i baksetet på bilen for å se om [den mistenktes] hund var i bagasjerommet, sa Bernard Meraud, den mistenktes advokat, i fjor.

Etter at åtteåringen forsvant, saumfarte politi, hundepatruljer, redningsmannskaper og dykkere skogområder og sjøer i nærheten av den lille byen Pont-de-Beauvoisin, men uten å finne noe. Saken fikk enorm oppmerksomhet i Frankrike.

Mistenkt kan gi nye ledetråder til Maelys' (9) forsvinning
Share Button

Legg igjen en kommentar