Mann funnet død i buss på Dyrsku’n: Ingen tegn på straffbar handling

Natt til lørdag fikk politiet melding av vitner på campingen på landbruksmessa Dyrsku’n i Seljord i Telemark om en død mann i en bobuss.

Bobussen var i går avsperret, og det ble gjort omfattende krimtekniske undersøkelser av stedet.

– Foreløpig er det ingenting som tyder på at den avdøde mannen er utsatt for noe straffbart, men politiet avventer en foreløpig obduksjonsrapport som kan si noe om dødsårsak, sier politiadvokat Vegard Lauvdahl i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Avhør

Mannen er sendt til obduksjon hos Rettsmedisinsk institutt.

En mann med relasjon til den avdøde personen ble omtrent samtidig som den avdøde ble funnet, kjørt i fyllearresten av politiet. Vedkommende var ikke mistenkt for å ha noe med dødsfallet å gjøre og ble innbrakt fordi han ikke kunne gjøre rede for seg. Mannen ble avhørt som vitne i går.

Etterforsker mistenkelig dødsfall: Mann funnet død i bobuss på Dyrsku'n

– Avhørene av mannen har ikke endret på noe, og har ikke ført til at politiet kan avkrefte eller bekrefte noen ting, sier Lauvdahl.

Politiet fikk melding om dødsfallet 00.33 natt til lørdag. Det var en person i reisefølget som fant mannen. Bobussen der mannen ble funnet var parkert på en av messas mange camper, og det var mange mennesker i området. Politiet foretok også rundspørringer av folk i tilknytning til campen i går.

– Tragisk og trist

Dyrsku’n er en av Norges største handels- og landbruksmesser, og tiltrekker seg årlig titusener av mennesker. Det er ventet at over 90 000 vil besøke messa i år. Statsminister Erna Solberg åpnet fredag messa.

Markedssjef for Dyrsku’n, Yvonne Eilefstjønn, viste i går til politiet for informasjon om hendelsen.

– Det er tragisk og trist at sånne ting skjer. Våre tanker går til de nærmeste, sa hun.

Messa gikk som vanlig i går, og rundt 40 000 mennesker var innom området.

Share Button

Legg igjen en kommentar