Maur felle

En hjemmelaget naturlig insektmiddel spray for hånd-til-hånd kamp, til en hjemmelaget maur felle fange dem alle, og ulike «linjer maur vil ikke krysse» for å holde dem ute eller inneholdt er alle funnet her!

Jeg drepte 50 maur i dag i 10 minutter.

Viser seg at sølt sukker og en klebrig melasse krukke tiltrekke maur som … vel, som sølt sukker og en klissete dam av melasse!

Mikrobølge kabinett hvor jeg holde mine søtstoffer (siden jeg ikke bruker en mikrobølgeovn lenger) ble overtatt av maur, den lille typen som ikke selv føler brutto når du knuse dem med en fingertupp.

Det var min første forsvarslinje: drepe eventuelle synlige inntrengere på synet. Mine stakkars barna måtte vente 10 minutter for sin frokost fordi jeg var en fokusert galning: «Paul, gå av skyve glassdør og se om det er noen flere maur kommer i huset. Du ser en? Drepe den! Få ham med hendene! Det er greit, vil vi vaske hendene før frokost … »

Selv den 2-åringen kom inn på fiesta og har en kill shot til hennes navn.

Før vi kunne spise, jeg også sprayet ned hele enheten og alle langs grunnkort av kjøkkenet, spesielt foran glideren (der jeg vet maurene få i huset) med min hjemmelagde naturlig insektmiddel spray.

Hjemmelaget naturlig metode for å drepe maur i huset

Jeg er en stor fan av naturpreparater og jeg selv lære å lage mine egne urter for medisinskapet.

Jeg kommer ikke til å sette ut gift i mitt kjøkken (med mindre maur og saksedyr ta over helt). Min mor kopiert denne oppskriften ned fra noe hun leste en gang på huset mitt, og jeg er sikker glad jeg var i stand til å finne det i forrige uke når maurene først kom marsjerende inn. Forestill min fryd når ikke bare maur, men saksedyr, også, min mest forhatte nemesis som gjemmer seg i hver vaskeklut og håndkle i huset vårt, døde innen 60 sekunder for å bli sprutet.

 

Andre Natural hjem skadedyrbekjempelse metoder

For noen år siden jeg var på besøk en venn, og vi bestemte oss for å føre krig mot maur i huset hennes, naturligvis. Et raskt Google-søk netted oss ​​mange hjem rette valgene for naturlig skadedyrbekjempelse for maur:

Lage en linje maur kan ikke krysse med:
-kanel
-chilipulver
-salt (bruk din yucky hvit ting, ikke den virkelige salt)

-Jeg har sett bittesmå maur krype rett over min tykk salt linje. Ikke bry deg med dette – men de vil ikke gå i nærheten av kanel, så selv om din datter sier: «Mamma, du kaster bort mat!» Bare gjøre det. Lag en kanel linje slik at de ikke kan få på telleren.
-kajennepepper
-kritt (leser i kommentarfeltet sier dette ikke fungerer)
-cornmeal
-baby pulver
-sort pepper
-prøve mat grade kiselgur, funnet på Amazon, stenket rundt utsiden av huset eller selv inne som en linje maur ikke kan krysse.
-Sprute maurene med ufortynnet eddik.
-En leser forteller meg lavendel og mynte poser i skap, skuffer, pantry, osv frastøte maur (legg laurbærblad å ta vare på møll og andre insekter). Jeg tror det er så kult! (Og enkel!)
-Med min venn, vi angrepet de vi kunne se med rett eddik med blandede resultater, og vi besluttet å sperre av pantry med en tykk linje av kanel. Når barna fikk opp om morgenen og oppdaget den merkelige linje av brunt pulver på kjøkkenet, de og deres aktive fantasien besluttet at det var spøkelser i huset. Hvis du prøver det, sørg for å forlate et notat for andre!
For meg, er det hjemmelaget insekt såpe den mest effektive ting jeg noensinne har sett å drepe maur på kontakt.

Share Button

Legg igjen en kommentar