Metall garasjer og satt til å bygge din egen

Metall garasjer sett har raskt blitt en av de mest populære typer kjøretøy tilfluktsrom rundt i dag. Den astronomiske prisen av kjøretøy forårsaker flere og flere mennesker til å lete etter måter å beskytte sine investeringer.

Bilforsikring er et godt sted å starte, men neste skritt bør definitivt være installasjon av en god og pålitelig bil ly. Garasjer kommer i ulike materialer, størrelser og stiler. Du trenger ikke å bruke tonnevis med penger for å få en tilstrekkelig ly for deg bilen. Et metall garasje kan kjøpes for så lite som et par hundre kroner. Du kan bruke mye mer, men i de fleste tilfeller, er en enkel ly alt du trenger fordi det spiller egentlig ingen rolle hvordan det ser ut, bare om det fungerer.

Hvorfor Hold deg til Metal garasjer

Akkurat som den enorme investeringen du har gjort på bilen din, kan en kvalitet carport virke som en stor investering i utgangspunktet, men over tid, kan det spare deg for penger på bilrelaterte utgifter. Selv enkle eller små reparasjoner som en bulket panseret eller en maling chip kan legge opp over tid. En god metall garasje sett kan legge til noen mye nødvendig beskyttelse skjema daglige værhendelser som regn, snø, is, hagl, og selv den intense varmen fra solen.
De fleste bileiere klarer å innse at den mest skadelige utendørs betingelse for en bil er faktisk solen selv. Langvarig eksponering for skadelige og intense stråler fra solen kan forårsake skade på utsiden og innsiden av kjøretøyet. Skaden kan ikke bli lagt merke til før det er for senere å rette. For eksempel, falmet maling eller tørket ut innvendige overflater er vanskelig å se før det er allerede for sent å beskytte. Skaden blir for avansert og den eneste løsningen vil være å male kjøretøyet på utsiden og erstatte de flater på innsiden.
Metall bygninger kan være permanent eller midlertidig i design. De lettere materialer er naturligvis kommer til å bli betraktet flere bærbare, men enda tyngre materialer kan transporteres om nødvendig. De fleste selskaper som annonserer bærbare carport faktisk vil ikke oppgi eller gi detaljer om hvordan bærbare komponentene virkelig er. For eksempel, vil du trenger å vite om strukturen er bærbar nok slik at du kan transportere den med pick-up truck, eller hvis du trenger en større metode for transport. Hvis du er ute etter en super bærbar garasje, vurdere å kjøpe en garasje telt. Den telt er vanligvis laget av et lerret eller vinyl materiale som gjør den totale ly veldig lett og håndterlig.

Hvorfor betale den ekstra kostnaden for Stål Garasjer
Stål er materialet av valget for byggebransjen i dag fordi det er den mest holdbare og solid. Når de vurderer et materiale for din garasje, eller markise, bare det beste er godt hvis du vil ha et krisesenter som kan tåle kraften og raseriet til Mother Nature. En stål garasje kan også med hell tåle branner, insekter, og selv gnager skade. Det er ikke noe mer skadelig for en utendørs ly enn insekter og gnagere. Innen du oppdage skaden, er det som regel for sent for en rask løsning. Du kan lett ende opp med å måtte erstatte alle komponentene i området for å lagre strukturen.
Det tillegg til materialene i en garasje, vil du også nødt til å ta en nærmere titt på kvaliteten på produksjon involvert. Hver produksjonsbedrift bruker sine egne metoder og teknologier. Du er nødt til å vurdere hvilke generelle kvaliteten best passer ditt budsjett samt effektiviteten du er ute etter. Hvis du bor i et område med intens eller ekstremvær, kan det hende du ikke har et valg, men for å få en stål ly. Byggeforskrifter i ditt område kan ha spesifikke restriksjoner angående materialer som du har lov til å velge mellom.
Budsjett Friendly Aluminum garasje sett

I mange områder av landet, kan en enkel aluminium garasje være alt du trenger hvis du er ute etter en pålitelig bil dekke. Aluminium er et lett materiale som kan formes ganske lett som gjør det svært attraktivt for selskaper som produserer utendørs strukturer. Aluminium er også den minst kostbare metallbyggemateriale på markedet i dag. Andre metaller som stål, jern og kobber er måten dyrere.
Aluminium garasjer som selges i form av kits er ment å være lett å transportere og konstruere. Den gjennomsnittlige hus bør ikke ha et problem bygging en aluminium garasje satt med hjelp av en venn eller to i så lite som et par timer. Hvor lang tid det vil ta for deg å bygge din spesifikke garasje av valget kan være mer eller mindre. Du vil definitivt nødt til å betale mer for en dobbel garasje versus en eneste en. Du vil også måtte betale mer for en garasje for å dekke et større kjøretøy som en bobil eller lastebil. Når du kjøper en RV garasje, sørg for at du vet de spesifikke dimensjoner på kjøretøyet. Du vil ønske et krisesenter som kan passe bilen så vel som forlater du rikelig med klaring på alle sider for å få tilgang.

Bygge en garasje ved deg selv

Det er mange måter du kan bygge din egen garasje. Du bør starte ved først å bestemme om du ønsker å jobbe med et kit eller om du heller vil bygge ly fra scratch. Hvis du er komfortabel og dyktig nok til å takle en garasje prosjekt fra scratch da vil du være glad for å oppdage at det er mange garasje planer tilgjengelig for gratis og for salg på internett. Du er nødt til å bestemme hvilken type materialer som du foretrekker å jobbe med først. Neste må du vurdere størrelsen og stilen på garagethat best vil arbeide for ditt hjem.
Husk at noen garasje design er spesielt ment å være knyttet til en eksisterende bygning som på siden av ditt hjem. Du kan også velge mellom mange frittstående design som du kan installere hvor som helst på land så lenge de lokale byggeforskrifter tillater det. Byggeforskrifter må følges selv om du installerer et kit. Kontakt din lokale bygningen koder kontoret for å få mer informasjon om hvilken type og hvor du har lov til å installere en garasje.
Hva er inkludert i garasje Prisene
De fleste garasjer for salg i dag er priset slik at prisen du ser er prisen du ende opp med å betale pluss riktig skatt selvfølgelig. Du vil imidlertid nødt til å huske på at de fleste på de fleste kits og garasjer, trenger prisene inkluderer ikke kostnadene for frakt, installasjon, og en garanti. Noen selskaper har avsløre nøyaktig hva som er inkludert, mens andre lar relevant informasjon ut spesifikt slik at du velger dem fordi deres priser er så tiltalende. Du bør definitivt spørre om hva er inkludert i prisen koden du ser på elementet eller på nettet. Spør om frakt, installasjon, og en garanti om slike detaljer er utelatt av produktbeskrivelsen.
Noen garasje selskapene er bedre enn andre. Selskaper som American Steel garasjer og Carolina garasjer er godt kjent i bransjen. Begge disse selskapene distribuere sine produkter kyst til kyst. Garasjer og andre utendørs bygninger må følge bestemte produksjon retningslinjer fastsatt av regjeringen vår. Du kan være trygg på at begge disse selskapene følger slike regler og forskrifter fullt ut. Begge også tillate deg å finansiere din garasje, slik at du kan betale månedlig i stedet for en gang lump sum. Som om ikke det var insentiv nok til å kjøpe fra en av disse to store og svært kundevennlige selskaper, kan du også sjekke ut de mange forbrukerrapporter som er tilgjengelig på nettet for sine produkter. Du kan også finne mange kunde attester og vurderinger for produkter som ligner på den du er interessert i å kjøpe.

Share Button

Legg igjen en kommentar