Migrene hos barn

Migrene rammer også barn, selv de yngste, selv om det kan være litt annerledes, ganske uvanlige symptomer. De fleste voksne med migrene innrømmer at først opplevde et migreneanfall før det tiende året av livet. Hvordan å identifisere migrene hos barn? Hvordan kan du hjelpe et barn som har migrene?

Migrene hos barn kan være begrenset til oppkast eller føre til lammelser over flere dager. Mekanismen av migrene hos barn er det samme som hos voksne, og er et resultat av vaskulære forstyrrelser i hjernen. Hvordan vet du at barnet har hodepine er migrene? Hvordan å behandle et barn med migrene?

Migrene hos barn: årsaker
Migrene er en arvelig lidelse – Hvis familien er folk som lider av migrene, eller foreldrene til barnets erfaring den angrep, er det svært sannsynlig at barnet (og før heller enn senere) vil ha sine angrep.

 

Migrene hos barn:  symptomer
-oppkast
-ubalanser
-nystagmus
-Uten angst GRUNN
-lysskyhet
-følsomhet for lyd
Barn Mellom 4 år og 8, kan migrene oppstå SELV Uten hodepine Begrenset til og disse symptomene. Jeg tillegg, og Yngre GRUNN på av låven migrene Ofte oppstå:
-pareser av omgangen, varer FRA Noen som til handlekurv Flere tidsur Dager
-taleforstyrrelser
-bevissthetsforstyrrelser
-tåkesyn
-tinnitus
Migrene hos barn: Naturlig BEHANDLING

Forst av alt, bor du folie Noye Kreditt Med barnet, og å i eliminere FRA alle hans liv som Håkan mulige risikofaktorer Fore angrep til et av migrene. Jeg tillegg vanligvis er Mye mer Enn Effektive hos Voksne er:
-avspenningsøvelser
-Akupressur
-urteteer
-Aromaterapi
Migrene hos barn: farmakologisk BEHANDLING
Det er Fondet Som vi Narkotika Bruker til Å behandle migrene, avhenger AV barnets alder, menn Som og tilfelle av Voksne, forsiktig Være Med til Å Fore fremveksten av medikamentindusert hodepine (ie. Smerten refleksjon av). Sma barn under 6 år år, vanligvis g PASSEND doser Eller av paracetamol ibuprofen. Eldre hos barn (over 15 år) og Den akutte migreneanfall, migrene medisiner administreres for BEHANDLING AV Voksne menn og mindre doser, respektivt.

Share Button

Legg igjen en kommentar