«Modern Family»-stjerna raser mot operasjonsrykter

(Dagbladet): Hollywood-stjerna Sarah Hyland (26) måtte tidligere i årslå tilbake mot anklager om at hun var blitt for tynn.

Den gang forklarte «Modern Family»-skuespilleren at utseendet hennes hadde endret seg på grunn av helsemessige problemer, og hun tok kraftig til motmæle i flere innlegg på Twitter.

Nå har tv-stjerna sett seg nødt til å slå ned på skriverier om utseendet sitt nok en gang, skriver Buzzfeed.

«Modern Family»-stjerna med dristig sexspøk fra scenen

Det var en artikkel i bladet Life & Style Magazine, der det ble antydet at hun hadde fått utført plastisk kirurgi i ansiktet sitt, som fikk 26-åringen til å se rødt.

Hyland reagerer spesielt kraftig på at Life & Style fikk leger til å uttale seg om utseendet hennes. Det skriver hun i et innlegg på Twitter:

«DETTE GJØR MEG SÅ RASENDE. Å få leger til å gi sin mening om FJESET MITT er fullstendig latterlig og nedverdigende. Pell dere vekk».

THIS MAKES ME SO MAD. to have Drs give their opinion ON MY FACE is absolutely ridiculous and degrading. Fuck off. https://t.co/8GlSIWJcfr

— Sarah Hyland (@Sarah_Hyland) November 2, 2017

Tuller på Twitter

Etter at Sarah Hyland rettet kraftig kritikk mot artikkelen, har Life & Style gjort flere endringer i saken.

Imidlertid var ikke skuespilleren helt fornøyd, og hun fortsatte å fyre løs mot bladet i flere Twitter-meldinger.

– Hei, Life & Style, hvorfor sletter dere ikke bare artikkelen om hvor mye utseendet mitt har forandret seg de ti siste årene i stedet for å bare slette «legenes» kommentarer, undrer hun.

«Modern Family»-stjerna har også underholdt fansen med bilder og videosnutter på Twitter, der hun fortsetter å gjøre narr av artikkelen.

– Hei, Life & Style. Fikk gjennomført noen inngrep i kveld. Går for en ny «look» … Skal dere skrive om dette nå? spør hun sarkastisk, fulgt av et bilde av seg selv iført ansiktsmaske.

Saken fortsetter nedenfor.

Hey @Life_and_Style. Got some work done tonight. Going for a new look… gonna write about this now? pic.twitter.com/fhEpwWNxjZ

— Sarah Hyland (@Sarah_Hyland) November 2, 2017

Don’t worry about me booboos @Life_and_Stylepic.twitter.com/VKlqTzMGUQ

— Sarah Hyland (@Sarah_Hyland) November 2, 2017

– Aner ikke hva jeg har gjennomgått

I tillegg til å drive gjøn med Life & Style, forklarer Sarah Hyland – nok en gang – at utseendet hennes har endret seg den siste tida av helsemessige årsaker.

26-åringen skriver i et Twitter-innlegg at hun har gjennomgått sitt livs verste år, medisinsk sett, og at hun er dypt fornærmet over at magasinet har kokt sammen en hel artikkel rundt hvorvidt hun har tatt plastisk kirurgi.

Jane Fonda (79) hylles etter svar om plastisk kirurgi

– Dere ANER ikke hva jeg har vært igjennom, skriver hun, og fortsetter:

– Og jeg har i en viss grad omtalt disse ryktene allerede. Folk som dere er grunnen til at unge jenter føler at de trenger å forandre fjeset sitt. MITT fjes er blitt endret av LIVREDDENDE medisin.

TV-stjerna har tidligere avslørt at hun gjennomgikk en nyretransplantasjon i 2012. Og da SAG Awards ble arrangert i januar, måtte skuespilleren holde seg hjemme av helsemessige årsaker, ifølge People.


STJERNEKOLLEGER: Sarah Hyland sammen med Sofia Vergara på Emmy Awards i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Medisinsk bivirkning

Hyland har tidligere fortalt i et Twitter-innlegg at hun går på den betennelsesdempende medisinen Prednisolon, som inneholder steroider. Ifølge Legehåndboka kan medisinen gi hevelser i ansiktet, noe Hollywood-stjerna altså også har opplevd.

– Jeg vet at ansiktet mitt er hovent på grunn av medisin som redder livet mitt, delte Sarah Hyland med fansen i mai.

Etter at Buzzfeed publiserte sin artikkel, har Hyland for øvrig omtalt denne som favoritten sin blant alle artikler som er blitt skrevet om henne.

This is my favorite article ever written about me. https://t.co/NkdfLLbNxC

— Sarah Hyland (@Sarah_Hyland) November 2, 2017

«Modern Family»-skuespilleren har for øvrig også vært opptatt av å støtte andre som opplever fysiske forandringer.

Da skuespiller Ariel Winter (19) fortalte at hun hadde gjennomgått en brystreduksjon som 17-åring, var Hyland raskt ute med å rose motspilleren sin.

– Det er noe vi har snakket om lenge. Jeg er superstolt av henne, og veldig glad på hennes vegne, sa 26-åringen til E!Online i 2015.

Den plastiske kirurgen brukte noen av verdens vakreste kvinner til å sette sammen «det perfekte ansikt». Det er bare ett problem
Share Button

Legg igjen en kommentar