Norwegian satser knallhardt på Thailand – dobler nesten frekvensen

I takt med at Norwegian får nye langdistansefly levert, øker også kapasiteten selskapet har til å frakte passasjerer over lengre avstander.

Det får ikke minst Thailand-turistene merke kommende vinter. Da øker nemlig Bjørn Kjos sitt flyselskap frekvensen mellom Norden og Bangkok betraktelig. I vinter har det gått ni fly i uka til Thailand, neste vinter blir det 14 – alle blir direkteflyvninger.

Nå tilbyr de deg en iskald Svalbard-pils, eller en arktisk gin fra Troms på flyet til Bangkok

Og Oslo får sin broderlige del av økningen. Kommende vinter skal Norwegian fly til Thailand fra Gardermoen fem ganger ukentlig, mot tre i vinteren vi nettopp har lagt bak oss. København får fire avganger i uka, noe som er en dobling fra i vinter, Stockholm øker fra fire til fem.

– Våre direkteruter fra Skandinavia til Bangkok er svært populære med mange fulle fly, og derfor vil vi gi våre reisende et enda bredere rutetilbud for å imøtekomme etterspørselen, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Også mellom London og New York skrur Norwegian opp frekvensen. Ruta mellom Gatwick og John F. Kennedy har slått godt an, og selskapet sper derfor på de to daglige flyvningene med en tredje fra og med slutten av oktober i år.

Jonny (49) fra Finnmark er sjef for 18 flyplasser i Kenya, og utstyrt med livvakter døgnet rundt
Share Button

Legg igjen en kommentar