Politiet i Hønefoss etterforsker overfallsvoldtekt

– Av hensyn til etterforskningen ønsker jeg bare å bekrefte at vi etterforsker en svært alvorlig sak, sier politioverbetjent Britt Togba i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Hun er avsnittsleder ved seksjonen for seksualisert vold i politidistriktet. Kvinnen var hjemme alene i eneboligen, da hun torsdag ettermiddag skulle ute og hente ved.

Ukjent gjerningsmann

Til politiet har kvinnen fortalt at hun ikke så gjerningsmannen.

– Plutselig ble det svart, etter det vet jeg ikke hva som skjedde, forteller kvinnen til Dagbladet

Kvinnen skal ha blitt slått ned bakfra med en gjenstand, Da hun våknet opp lå hun utenfor huset. Hun forteller at voldtektsmottaket i Drammen skal ha konstatert at hun har blitt voldtatt, trolig med en gjenstand.

Det var voldtektsmottaket som varslet politiet.

Politiet etterforsker

– Vi etterforsker saken for fullt, men av hensyn til etterforskningen ønsker jeg ikke å gå ut med detaljer i saken. Men jeg kan bekrefte at vi har sikret spor, også elektroniske spor, sier etterforskningsleder Britt Togba til Dagbladet.

Etter hva Dagbladet erfarer skal kvinnen ha forklart at hun ikke vet hvem gjerningsmannen er. Kvinnen er nå avhørt to ganger av politiet. Hun har ikke vært i stand til å gi noen beskrivelse av gjerningsmannen.

Vet ikke hva som har skjedd

Til Dagbladet forteller kvinnen at våknet opp ved trappa til inngangspartiet til eneboligen. Hun hadde da kraftige smerter i underlivet og i hodet.

– Jeg vet ikke hva som har skjedd. Men på voldtektsmottaket konstaterte legen og sykepleieren som undersøkte meg, at jeg var blitt slått ned bakfra og at jeg hadde blitt voldtatt, sier kvinnen.

Share Button

Legg igjen en kommentar