Reiseforsikring på vinteren

Hvorfor har en policy gjennomgang før du går på en vinterferie?

For år i løpet av vinteren galskap rapportert gunstig økende antall til forsikringsselskapene, personskade frivillig forsikring. Vanligvis er dette nummeret januar og februar med 30 prosent. høyere enn i oktober og november. I tilfelle av for forsikring dette forhold enda høyere! I januar og februar er rapportert av mer enn 100 prosent. mer skade enn i oktober og november.

Med reiseforsikring, i løpet av vinteren, de hyppigst rapporterte er skader knyttet til praktisering av ski. Årsakene er vanligvis:
vanlig fall,
kollisjon med en annen skiløper / snowboarder,
faller ut av ruten og en kollisjon med et tre eller en annen hindring.

Deres viktigste grunnen er fartsovertredelse og utilstrekkelighet av kjøreferdigheter. Blant de ski skader inntil nylig dominerte eller shin benbrudd av armene. Nå som den maskinvare og bindinger og støvler, er mer perfekt, antallet frakturer avtar, øker, imidlertid, og det er opp til flere hundre prosent, antall vendinger av leddene, spesielt kneet og ligament skader. Både behandling og rehabilitering av skader av denne typen er lang og kostbar.

Derfor har vi en forsikring som garanterer organisasjonen og bidra til å dekke kostnadene ved behandling i slike tilfeller.

Det er verdt å minne om at, som en av de få selskapene i markedet dekker vi – som en del av flere alternativer – utgifter i Norge for å fortsette behandlingen av skader som oppstår fra amatør ski mens du reiser utenlands. Hvis det skjer en ulykke på skråningen i Norge, betale utgifter til medisinsk behandling gitt på scenen og fortsette behandlingen hjemme.

Share Button

Legg igjen en kommentar