Så ikke hva han tok bilde av før seinere. Nå ber politiet om hjelp

Blå himmel, blått hav og nydelig vestlandsk fjellandskap. Det var bakgrunnen personen som har tatt dette bildet ville ha i selfien vedkommende tok rundt 13.30 torsdag ettermiddag på Brandsøya, øst for Florø sentrum.

VANSKELIG Å SE: Dette er et utsnitt av selfien som ble tatt. Å få øye på personen helt nederst til venstre, er vanskelig. Foto: Privat / Politiet
VANSKELIG Å SE: Dette er et utsnitt av selfien som ble tatt. Å få øye på personen helt nederst til venstre, er vanskelig. Foto: Privat / Politiet Vis mer

Det var først seinere på kvelden fotografen så hva som var nederst til venstre i bildet: en person i blå dongeribukser og beige/brun jakke som ligger på svaberget nesten helt nede ved vannet.

Da tok vedkommende kontakt med operasjonssentralen i Vest politidistrikt.

Ber om hjelp

Nå ber det samme politidistriktet om hjelp til å identifisere personen, det som ser ut til å være en mann.

– Det er ikke meldt om noen savnede i det aktuelle området, men ønsker likevel å få en avklaring på dette, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt til Dagbladet.

Etter at fotografen tok kontakt med politiet i 21.15-tida torsdag kveld og sendte dem det aktuelle bildet, gjennomførte politiet i Sunnfjord et søk i det aktuelle området.

Søket, med bistand fra det lokale Røde Kors-laget, ble avsluttet i 00.20-tida natt til fredag. Ingen ble funnet.

Annen person observert

Politiet har foreløpig en teori om hvem personen på bildet kan være.

Omtrent på samme tid som bildet ble tatt, observerte politiets innringer en annen fotograf i området.

Politiets innringer tror personen på bildet kan ha vært sammen med denne andre personen som ble observert i området. Politiet mener det er sannsynlig, men det er likevel usikkert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De ønsker en avklaring.

– Aller helst vil vi at noen skal ringe oss og si «dette er meg». Vi går ut med dette for å forhåpentligvis få landet saken, sier operasjonsleder Kolltveit.

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med personer som oppholdt seg på Brandsøya torsdag i tidsrommet 12.00 til 14.00.

De ber personer med informasjon eller opplysninger i saken om å ta kontakt med Flora politistasjon på telefon 57 75 88 00.

Share Button

Legg igjen en kommentar