Savnet mann funnet død i Trondheim

Et Sea King-helikopter, Røde Kors og politiet søkte søndag etter en turgåer som ikke kom hjem til avtalt tid i dag etter å ha vært i Bymarka på telttur siden lørdag formiddag.

I kveld melder politiet at han ble funnet død.

– Det var Sea King-helikopteret som kom over mannen, ikke langt fra Elgsethytta i Bymarka. Legen om bord på helikopteret erklærte mannen død på stedet klokka 20.57, sier operasjonsleder Bjørnar Gaasvik til Dagbladet.

Gaasvik sier at dødsårsaken er foreløpig ukjent. Jourhavende hos politiet har begjært mannen obdusert. Pårørende er varslet om dødsfallet.

Det var pårørende som varslet politiet.

– Vi fikk melding klokka 17.23 i ettermiddag fra bekymrede pårørende om at mannen ikke hadde kommet hjem til avtalt tid. Vi begynte med etterforskning og startet så søket etter mannen, sa operasjonsleder Ann Kristin Øie i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet tidligere i kveld.

#Trondheim Politiet leder en redningsaksjon i Bymarka etter en savnet mann i 40-årene. Han er ca 185cm høy, 80 kg, slank, mørkt hår. Han hadde med seg en blå sekk og grønt telt. Røde Kors og Seaking er med i søket. Tips oss gjerne på 02800.

— Politiet i Trøndelag (@PolitiTrondelag) 12. august 2018

Share Button

Legg igjen en kommentar