Savnet treåring funnet etter tolv timer. Hunden hennes hadde ventet sammen med henne

Remy Elliot vandret ut av huset sitt i Qulin, Missouri torsdag kveld og inn i en maisåker like ved, ifølge politiet. Offentlige myndigheter begynte å lete etter henne raskt etter at moren meldte henne savnet.

Et team på omtrent 100 mennesker inkludert både offentlige myndigheter, frivillige og to helikoptre lette etter jenta natta gjennom.

HELTEN: Familiens hund Fat Heath passet på treåringen mens hun var borte. Foto: Missouri State Highway Patrol
HELTEN: Familiens hund Fat Heath passet på treåringen mens hun var borte. Foto: Missouri State Highway Patrol Vis mer

Yorkshire terrieren ved navn Fat Heath lå ifølge nettstedet Inside Edition ved siden av jenta da onkelen fant henne. De to lå oppå en bunke maisplanter i åkeren.

– Jeg lette etter henne selv, jeg trodde kanskje hun var et sted jeg bare ikke kunne se henne. Jeg ropte og ropte etter henne, og da hun ikke ropte tilbake skjønte jeg at jeg ikke kom til å finne henne alene, forteller jentas mor, Timber Merritt.

Tolv timer seinere, i halv ni-tiden fredag morgen, fant Remys onkel henne sovende ved siden av familiens hund.

– Hun var sliten og varm, og det tok en stund å få henne til å drikke noe. Hun sa at hun ikke var redd fordi Fat Heath var der. Hvis ikke tror jeg hun hadde vært livredd, forteller moren til KVFS12.

Jenta ble sjekket av helsepersonell, men kom relativt raskt tilbake til seg selv, sett bort fra en stor mengde myggstikk, ifølge mora.

– Jeg har aldri sett så mange myggstikk. Vi skal fortsette å behandle dem, sier moren til KVFS12.

Share Button

Legg igjen en kommentar