Skudd avfyrt i Oslo

Har du tips eller bilder? Send til 2400@dagbladet.no

(Dagbladet): – Jeg kan bekrefte at en person har avfyrt ett eller flere skudd, men mot hva eller hvem, vet vi ikke. Vi har ikke funnet noen skadde, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har flere patruljer som søker etter en gjerningsperson i området.

STORE STYRKER PÅ STEDET: Et vitne forteller til Dagbladet at det er rundt ti politibilder i gata. Foto: Tipser
STORE STYRKER PÅ STEDET: Et vitne forteller til Dagbladet at det er rundt ti politibilder i gata. Foto: Tipser Vis mer

– Det har blitt avfyrt skudd på åpen gate, men om det er skutt i lufta, mot ei dør eller mot en personer, vet vi ikke, sier Stokkli.

Politiet har funnet tomhylser i gata, like ved krysset Maridalsveien og Sagveien. De tror at det er blitt brukt et enhåndsvåpen, men om det er snakk om pistol eller en revolver, vet de ikke.

Bilder fra stedet viser at politiet har sperret deler av Maridalsveien for trafikk. Et vitne forteller til Dagbladet at det ble avfyrt tre skudd like før midnatt, og forteller at minst ti politibiler er på stedet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 23.40.

Alvorlig skadd i slåsskamp

Politiet rykket også til en slåsskamp på en pub i Hammerfestgata ved Carl Berners plass ikke lenge etterpå. En person ble alvorlig skadd i hodet etter å ha blitt slått av en annen person som, ifølge vitner, skal ha hatt en pistol. Ingen skudd ble avfyrt, skriver politiet på Twitter.

Én person er pågrepet i nærheten av åstedet og er kjørt til arresten. Det har ikke blitt funnet noen pistol, men politiet søker etter denne.

Politiet vet ikke om denne episoden har noen sammenheng med skytingen i Maridalsveien, men politiet undersøker saken, skriver VG.

Dagbladet har forsøkt å få kontakt med politiet uten å lykkes.

Politiet i Oslo har også fått melding om smell på Nebbejordet på Hauketo natt til torsdag. Hva det er snakk om, vet de ikke. Stokkli sier politiet har vært på stedet for å søke, men at ingenting ble funnet.

Saken oppdateres.

Share Button

Legg igjen en kommentar