Stor politiaksjon i Askim

Har du tips eller bilder? Send til 2400@dagbladet.no eller ring 2400 0000

(Dagbladet): Politiets operasjonssentral kan foreløpig ikke si hva slags aksjon det dreier seg om og henviser til Grete Lien Metlid, sjef for alvorlig kriminalitet i Oslo-politiet.

Patruljene er tungt bevæpnet og utstyrt, har med seg hund og skjold, skriver avisa Smaalenene.

Det er totalt sju politibiler på stedet, og en del av polititjenestemennene har tatt seg inn i en enebolig, ifølge avisa. De skriver videre at politiet opplyser at folk flest ikke har noen ting å frykte på grunn av den voldsomme aksjonen.

Vil ikke kommentere aksjoner

Politiinspektør Grete Lien Metlid, leder for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt sier til NTB at politiet jobber aktivt med pågripelser etter at det var et oppgjør i et kriminelt miljø i Oslo i helgen.

– Jeg ønsker ikke å kommentere på konkrete adresser eller aksjoner som vi holder på med. Vi jobber operativt i denne saken og vil kommentere utviklingen etter hvert når det blir mer å gå ut med, sier Metlid.

Hun sier politiet jobber bredt og operativt etter skytingen på Lambertseter og Bjørndal i Oslo i helgen.

– Det er pågrepet fem personer etter skytingen på Lambertseter, men ingen etter skytingen på Bjørndal. Men vi jobber veldig aktivt og målet er at vi skal få flere pågripelser, sier Metlid.

Dagbladet har gjentatte ganger forsøkt å få tak i Metlid i dag uten å lykkes.

​Saken oppdateres.

Share Button

Legg igjen en kommentar