Stormy Daniels pågrepet på strippeklubb i Ohio

Pornostjernens advokat Michael Avenatti sier Daniels ble pågrepet under et show i Columbus i Ohio.

Under opptredenen hadde hun latt enkelte tilskuere ta på henne på en «ikke-seksuell» måte, ifølge advokaten.

I henhold til loven i delstaten Ohio er det ulovlig for noen som ikke er et familiemedlem å ta på nakendansere. Avenatti hevder imidlertid at Daniels ble lurt i en felle og at pågripelsen var politisk motivert.

– Dette var en felle og politisk motivert. Det oser desperasjon. Vi skal kjempe mot alle disse tulleanklagene, skriver Avenatti på Twitter.

– De bruker politiressurser på undercover-operasjoner for dette? Det må da finnes viktigere ting!!!, skriver han videre.

Verken politiet i Columbus eller ledelsen ved strippeklubben Sirens, der opptredenen fant sted, har så langt villet kommentere hendelsen.

Stephanie Clifford, bedre kjent under artistnavnet Stormy Daniels, har saksøkt USAs president Donald Trump og hans tidligere advokat Michael Cohen for å få opphevet en taushetserklæring fra 2016 som forbyr henne å snakke om en angivelig affære hun hadde med Trump ti år før.

Bare dager før presidentvalget i 2016 fikk Daniels 130.000 dollar av Cohen, som hun hevder var betaling for å få henne til å holde tett om saken. Daniels håper på å få taushetserklæringen opphevet siden Trump aldri signerte den.

Via ansatte i Det hvite hus har Trump nektet for å ha hatt en affære med Daniels. Etter å inntil da ha benektet all kjennskap til saken, innrømmet han likevel i mai at han betalte tilbake de 130.000 dollarene som Cohen ga til Daniels.

Share Button

Legg igjen en kommentar