Tre siktet etter at mann ble funnet drept

Politiadvokat Lars Ole Berger i Sør-vest politidistrikt bekrefter overfor Dagbladet at tre personer er siktet for å ha drept en mann på Ålgård lørdag.

Det var lørdag formiddag politiet varslet om at en død mann var funnet i en omsorgsbolig på Ålgård. Omsorgsboligen er tilknyttet et bofellesskap for personer med rus- og psykiatriproblemer.

– Avdøde bodde ikke i bofellesskapet, sier politiadvokat Berger.

Det var en ansatts i Gjesdal kommune som varslet politiet om den døde mannen.

Tre siktet

– Som følge av funn i boligen iverksatt vi etterforskning. Vi har siktet tre personer i forbindelse med hendelsen, sier Berger

Ei 21 år gammel kvinne ble pågrepet lørdag kveld, men har vært ute av stand til å bli avhørt. Kvinnen har fått oppnevnt forsvarer, og hun vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre. Kvinnen bor i leiligheten der avdøde ble funnet.

En mann (29) er siktet for drap. Politiet kjenner mannens identitet og søker aktivt etter ham. Mannen er tidligere kjent for politiet.

Politijakt

– Vi har det siste døgnet søkt etter mannen, og vi vurderer fortløpende om mannen skal etterlyses med navn og bilde, sier politiadvokat Lars Ole Berge i Sør-Vest politidistrikt.

En mann (21) er siktet for bevisunndragelse. Mannen ble pågrepet lørdag ettermiddag og har i avhør forklart seg i samsvar med siktelsen.

Alle de tre siktede er bosatt i regionen.

– Politiet mener det er sannsynlig at avdøde ble drept, men dette blir ikke endelig avklart før politiet har fått obduksjonsrapporten. Obduksjonen vil finne sted i mandag, sier politiadvokat Lars Ole Berge i Sør-Vest politidistrikt.

Mannen som politiet mener ble drept er ikke identifisert.

– Vi mener å kjenne mannens indentitet, men vi har foreløpig ikke fått identiteten bekreftet, sier Berge.

Share Button

Legg igjen en kommentar